David van Ineveld David van Ineveld
23/01/2024 21:40 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/01/2024 19:15

Hoe de bitcoin en crypto koersdalingen een zee van kansen openen

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In de wereld van crypto is het elke dag een nieuw avontuur. De markt heeft weer eens zijn volatiliteit getoond, met bitcoin (BTC) die een significante dip maakte onder de $40.000, tot ongeveer $38,500.

Het is echter niet alleen bitcoin die deze dans leidt; altcoins hebben ook een flinke klap gekregen, sommige zelfs harder dan bitcoin zelf. Daarom wil vandaag mijn recente ervaringen en inzichten met jullie delen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

De huidige bitcoin markt: een zee van kansen

Terwijl velen angstig worden bij het zien van rode cijfers, zie ik dit als een zee van kansen. Ja, de markt is onvoorspelbaar, en ja, de angst voor verdere dalingen is reëel. Maar laten we niet vergeten dat met grote risico’s ook grote kansen komen.

In mijn laatste nieuwsbrief, die ik via mijn website deel, heb ik het gehad over de impact van de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) en hoe dit fonds de markt beïnvloedt. De verkoopdruk vanuit deze hoek heeft zeker een rol gespeeld in de recente prijsacties.

Advertentie

Mijn visie en strategie voor crypto

Ik kijk naar deze situatie door een lens van mogelijkheden. Terwijl sommigen misschien hun investeringen terugtrekken, speur ik de markt af naar potentiële ‘entries’. Het is een tijd waarin de waarden van vele altcoins op niveaus liggen waar we een maand geleden alleen maar van konden dromen.

Ethereum (ETH), bijvoorbeeld, blijft een belangrijke speler in mijn portfolio, ondanks de huidige turbulentie. Het is cruciaal om niet te handelen vanuit een positie van angst, maar vanuit een strategisch en geïnformeerd standpunt.

In deze video deel ik niet alleen mijn gedachten over de huidige staat van bitcoin en ethereum, maar ook over de algemene marktsituatie en hoe ik deze benader. Ik bespreek de belangrijkste supportniveaus, de korte termijn momentum, en waarom ik geloof dat dit moment een kans is, geen bedreiging.

Ik nodig je uit om de video te bekijken en samen met mij deze reis door de cryptomarkt te maken. Het is een pad vol onzekerheden, maar ook vol mogelijkheden. Laten we samen leren, groeien en misschien zelfs profiteren van deze unieke kansen in de markt.

DCA cursus voor lezers van Crypto Insiders

Lezers van Crypto Insiders krijgen 20% korting op de nieuwe DCA cursus van David. Daarvoor kunnen onze lezers de kortingscode CRYPTOINSIDERS gebruiken. Die 20% korting levert een korting op van 100 euro, waarmee de cursus 399 euro wordt. De cursus vind je hier: https://ultimatedca.com/

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie