Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Landen die niet investeren in bitcoin worden geconfronteerd met potentieel fatale financiële crisis, zegt Max Keiser

Max Keiser, een Amerikaanse verslaggever en tv-presentator van het Russische RT, heeft weer een paar opmerkelijke uitspraken gedaan over de wereldwijde economie en de plaats van bitcoin (BTC) daarin.

Keiser, inmiddels een bekende bitcoin-bull, is ervan overtuigd dat bitcoin de wereld (van financiën) gaat veranderen en dat landen in de problemen zullen komen als ze niet aan deze digitale financiële “revolutie” meedoen.

- Advertentie -

Volgens Keiser zullen landen geconfronteerd worden met een “potentieel fatale financiële crisis,” vooral als ze geen goud in bezit hebben, noch van plan zijn te investeren in bitcoin. Hij noemt Canada en Groot Brittannië als voorbeelden.

Landen als Venezuela en Iran, die momenteel wél investeren in bitcoin, voornamelijk om opgelegde Amerikaanse sancties te omzeilen, zullen “biljoenen” verdienen aan de aankomende “hash war,” zegt Keiser.

Daarbij moet gemeld worden dat Groot Brittannië wel degelijk goud in reserve heeft en dat er bitcoin-farms staan in Canada. Iran heeft momenteel 3% van de wereldwijde hash rate (rekenkracht) van het bitcoin-netwerk in handen en Keiser verwacht dat Venezuela binnenkort naar 5% zal stijgen. De hoogste hash rate ligt bij uitstek in China.

Wat deze landen nu beseffen, is dat bitcoin beter dan goud is voor waar ze het voor nodig hebben: ontsnappen aan de hegemonie van de Amerikaanse dollar. Want je kan bitcoin niet censureren, in beslag nemen of vernietigen.

In mei stelde Keiser voor dat arme mensen elke dag bitcoin (BTC) kopen om de aankomende inflatie te omzeilen. Tevens raadde hij vorige maand aan bitcoin te kopen aan mensen die hun onvrede over het huidige systeem willen uiten te midden van de protesten in de Verenigde Staten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,21 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,21 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin wankelt? Dit is míjn plan A!

Waar staan we nu werkelijk? Aan de vooravond van de grooste bull run ooit of een apocalyptische ineenstorting van de economie? Dit blijft de...