Megaupload’s Kim Dotcom: Investeer in Bitcoin voordat de dollar crasht

3

Kim Dotcom, in het verleden bekend als de ‘grootste piraat op het internet’, spoort iedereen aan te investeren in goud en Bitcoin.

In een twitterbericht vertelt de ondernemer en voorstander van Bitcoin dat de Amerikaanse overheid jaarlijks een biljoen dollar aan haar schuld toevoegt. Hij geeft aan dat deze schuld nooit afbetaald gaat worden en uiteindelijk zal leiden tot een globale economische crash waarbij de Amerikaanse dollar niks meer waard zal zijn.

Kim Dotcom’s uitspraken volgen na een rapport van de Congressional Budget Office (CBO) gemeld door The Hill. Zij geven aan dat de nationale schuld in de laatste 10 maanden met 20%  is gestegen. Tussen 1 oktober 2017 en juli 2018 heeft de regering $682 miljard uitgegeven, wat $116 miljard meer is dan in dezelfde periode in het jaar daarvoor. The Hill legt uit dat de voornaamste reden voor de groeiende schuld de verlaging van de belasting door Trump is alsmede de grotere uitgaven van Trump en zijn regering. Het CBO speculeert dat de schuld volgend jaar de $1 biljoen zal bereiken .

Op Twitter zijn allerlei reacties verschenen. Sommige twitteraars geven Dotcom gelijk en zeggen dat de Amerikaanse dollar nu al waardeloos is. Een andere twitteraar geeft aan dat het tijd is om de centrale bank te elimineren. Een volgende twitteraar denkt dat een militaire ‘junta’ zich voor zal doen om het volk te beschermen.

Kim Dotcom is overigens sinds 2012 in strijd met de Amerikaanse overheid. De overheid vraagt Nieuw Zeeland om Kim’s uitlevering waar hij destijds naar toe gevlucht is. Zij beschuldigt Dotcom van auteursrechtschending, witwassen en afpersing met zijn filesharing website Megaupload die destijds gesloten werd door de FBI.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws