Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
06/06/2022 15:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/06/2022 15:00

Miljardeninvesteerder is bullish op de koers van bitcoin!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Thongden Studio/Shutterstock

Wil jij ook leren hoe je de beste crypto’s kunt selecteren en ze op het juiste moment kunt kopen en verkopen? Check dan deze gratis cryptomasterclass!

ARK Invest is bullish op de bitcoin koers. ARK Invest is een enorme investeerder die $20 miljard aan vermogen beheert. Ze investeren voornamelijk in groeiaandelen, maar ook in crypto. ARK Invest ziet in dat crypto een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst.

Kort geleden heeft ARK Invest een uitgebreid rapport over bitcoin gepubliceerd. Hierin staan verschillende redenen waarom zij momenteel bullish zijn op bitcoin. Ze zien bijvoorbeeld dat het Bitcoin-netwerk nog steeds enorm aan het groeien is. Zo is bijvoorbeeld het transactievolume op het Bitcoin-netwerk in mei met 35% gestegen ten opzichte van de maand april. Ook geeft ARK Invest aan dat bitcoininvesteerders telkens meer gericht zijn op de lange termijn. Bijna 66% van het aantal bitcoins in omloop is in het afgelopen jaar namelijk niet verplaatst, wat betekent dat investeerders hun bitcoin liever willen aanhouden dan verkopen.

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

ARK Invest over de koers van bitcoin

Tegelijkertijd ziet ARK Invest wel dat de koers van bitcoin telkens meer gekoppeld is aan de koers van de aandelenmarkt. Als de aandelen omhoog gaan, gaat bitcoin ook omhoog. En als ze omlaag gaan, gaat bitcoin ook omlaag.

Daarnaast staan er momenteel veel futurescontracten open. Dit is een indicator die aangeeft dat we veel volatiliteit kunnen verwachten, oftewel: de koers van bitcoin kan op korte termijn snel omhoog of juist omlaag gaan. ARK Invest is in ieder geval van mening dat die volatiliteit naar boven gaat plaatsvinden. Als dat gebeurt, dan is dat erg bullish voor de koers van bitcoin!

Als jij ook wilt kunnen voorspellen wanneer de koers van bitcoin en andere crypto’s omhoog gaat, dan is er voor jou een speciale gratis cryptomasterclass ingelast op dinsdag 7 juni om 20.00 uur. Tijdens deze masterclass leer je de meest cruciale factoren en grootste gevaren van crypto. Ook ontdek je hoe je de FUFITA-methode kunt gebruiken om de beste crypto’s op het juiste moment te kopen en verkopen.

Met deze FUFITA-methode combineer je fundamentele, financiële en technische analyse. Zo heb je een duidelijke strategie om meer winst uit je crypto te kunnen halen. Deze methode kun je toepassen bij het investeren op lange termijn, maar ook bij het traden op korte termijn.

Dus als jij ook op een gestructureerde manier de gemiddelde belegger en trader wilt verslaan, meld je dan aan voor deze gratis cryptomasterclass via deze link!

 

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie