Ivo Melchers Ivo Melchers
05/04/2024 20:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2024 17:30

Nederlandse doorbraak: zelf bitcoins maken als alternatief voor thuiswerken

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Nederlandse doorbraak: zelf bitcoins maken als alternatief voor thuiswerken

Foto: Girts Ragelis/Shutterstock

Voor de gewone Nederlander is Bitcoin (BTC) mining een haast onmogelijke opgave. In de begindagen van Bitcoin kon bijna iedereen met een computer bitcoins delven, maar naarmate de tijd vorderde werd de drempel om het proces te betreden steeds hoger. Voor individuen lijkt de toegang tot de miljardenindustrie steeds verder buiten bereik, tot een innovatieve oplossing uit Nederland in het leven werd geroepen.

Bitcoin mining voor iedereen

Al sinds de allereerste transactieblok op het Bitcoin netwerk zetten miners rekenkracht in om complexe wiskundige problemen op te lossen. Om de toevoer van nieuwe bitcoins voorspelbaar te houden, neemt de moeilijkheid van het miningproces toe naarmate er meer rekenkracht wordt ingezet om het netwerk te beveiligen.

Terwijl je in de beginjaren nog kon minen als hobby vanuit huis, wordt de sector nu gedomineerd door gigantische mining-farms. Voor individuen is er haast geen beginnen meer aan. De kans dat je met beperkte middelen de strijd wint van de grote spelers is nagenoeg nul.

De krachtige computers die vandaag de dag vereist zijn in het miningproces, zogenoemde ASIC’s (Application-Specific Integrated Circuits) verbruiken enorm veel elektriciteit. Met de relatief hoge elektriciteistarieven in ons land is winst maken een onbegonnen zaak.

Rollman Mining heeft de deuren voor Nederlanders tot de miljardenindustrie echter weer wagenwijd geopend. Het revolutionaire bedrijf introduceert een unieke mining-service waarmee iedereen vanuit huis kan beginnen met het minen van bitcoin. Rollman Mining biedt klanten de mogelijkheid een eigen miningmachine aan te schaffen, waarmee ze vervolgens zonder persoonlijke inspanning bitcoins kunnen verdienen.

Rollman Mining biedt een zogenaamde ‘all-in service’. Het bedrijf sluit de door jouw aangekochte miner aan in een miningpool, waardoor je je daadwerkelijk kunt vestigen in de moordende concurrentie. Met een team van meer dan tien jaar ervaring neemt Rollman Mining bovendien het onderhoud en beheer volledig op zich en belooft het enkele van de meest concurrerende elektriciteitstarieven ter wereld.

De aanbieding van Rollman Mining

Wat het aanbod extra aantrekkelijk maakt, is de huidige actie exclusief voor lezers van Crypto Insiders, waarbij nieuwe klanten kunnen genieten van €500 korting op hun eerste aankoop. Dit, samen met het vrijblijvende adviesgesprek, biedt een unieke kans voor Nederlanders om de technische en complexe wereld van Bitcoin mining te betreden. En wel op een lucratieve manier.

Met Rollman mining kan iedereen vanuit zijn/haar luie stoel bitcoins verdienen door bij te dragen aan de onderliggende blockchain. Deze Nederlandse innovatie maakt niet alleen Bitcoin mining toegankelijker, maar introduceert tevens een nieuwe manier van thuiswerken, waar men vanuit de eigen woonkamer letterlijk digitaal goud kan winnen.

Naar Rollman Mining

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie