Ivo Melchers Ivo Melchers
19/04/2024 11:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/04/2024 11:12

Nederlandse thuiswerkers slaan jackpot met zelf bitcoins maken

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Nederlandse thuiswerkers slaan jackpot met zelf bitcoins maken

Foto: Jelena Zelen/Shutterstock

Ondanks de decentrale aard van Bitcoin (BTC) is het voor de gewone investeerder haast een onbegonnen zaak om zelfs bitcoins te produceren. Het minen van bitcoin is een erg complexe bezigheid en met het hedendaagse formaat van het Bitcoin netwerk is het als individu bovendien behoorlijk lastig om daadwerkelijk winstgevend te zijn. Een Nederlandse innovator maakt Bitcoin mining nu toegankelijk voor iedereen, waardoor men vanuit de eigen luie stoel bitcoins kan creëren.

Bitcoin mining voor het grote publiek

Bitcoin mining is een essentieel aspect van de onderliggende blockchain. Miners zetten rekenkracht in om complexe wiskundige puzzels op te lossen met als doel een nieuw transactieblok aan de blockchain toe te voegen. Met hun werkzaamheden wordt de blockchain draaiende gehouden. Voor niets gaat echter de zon op. Zij strijken hier een forse beloning in de vorm van nieuwe in omloop gebrachte bitcoins mee op.

Om enige kans te maken de wiskundige wedstrijd te winnen dien je gigantische hoeveelheden rekenkracht in te zetten, waarvoor je logischerwijs flink in de buidel moet tasten. De miljardenindustrie wordt namelijk gedomineerd door grote ondernemingen met warenhuizen vol miningmachines.

De deur tot de opwindende miningwereld wordt op nog meer aspecten dichtgehouden voor geïnteresseerde individuen. Het opzetten van een eigen miningoperatie is namelijk een hele klus op zichzelf, waar de nodige kennis van hardware en software voor vereist is. In ons land gooien de relatief hoge energieprijzen de deur tot de miningindustrie al helemaal op slot.

Rollman Mining biedt dé oplossing voor Nederlanders om alsnog de concurrerende miningsector op een lucratieve wijze te betreden. Het nieuwe Nederlandse bedrijf opent de deuren tot de miljardenindustrie door een op afstand bediende mining-dienst te introduceren.

Bij Rollman Mining kan men tegen concurrerende prijzen eigenaar worden van een eigen geavanceerde mining-machine, die vervolgens door de experts van het bedrijf wordt aangesloten in een miningpool en onderhouden. Bovendien garandeert Rollman Mining enkele van de meest concurrerende elektriciteitstarieven wereldwijd, wat de winstgevendheid een grote boost geeft.

Unieke vorm van thuiswerken

Met de revolutionaire diensten van Rollman Mining krijgen Nederlanders de kans om zonder enige kennis of moeite bitcoins te verdienen. Zelfs nieuwkomers in de cryptomarkt kunnen zich nu vestigen in de opwindende wereld van Bitcoin mining, dat voorheen exclusief besteed was aan de institutionele elite.

Om de drempel nóg verder te verlagen biedt Rollman Mining een exclusieve actie aan de lezers van Crypto Insiders: een korting van €500 op je eerste aankoop. Met de Bitcoin halving in aantocht, die historisch gezien explosieve prijsstijgingen teweegbrengt, maakt het de perfecte tijd om zelf bitcoins te verzamelen om je klaar te stomen voor de mogelijke bullrun.

Naar Rollman Mining

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie