Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Retail gigant Overstock betaalt als eerste bedrijf in de VS belasting in Bitcoin

De retail-gigant Overstock.com kondigde afgelopen donderdag aan dat het een deel van haar belastingen in Ohio in cryptocurrency zal betalen. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van Bitcoin en een platform dat in november door de regering van Ohio werd gelanceerd.

Dit platform, Ohiocrypto.com, staat bedrijven toe 23 verschillende soorten belastingen in Bitcoin en Bitcoin Cash te betalen. Normaal gesproken wordt 2,5% aan transactiekosten in rekening gebracht, maar wanneer een bedrijf met crypto betaalt is dit slechts 1%.

- Advertentie -

Overstock zal haar commerciële activiteitenbelasting met behulp van Bitcoin betalen. Volgens de CEO van het bedrijf, Patrick Byrne, zorgen vooruitdenkende staten zoals Ohio ervoor dat de VS niet achterblijft in deze digitale revolutie.

Byrne zei verder:

Overstock is trots op de samenwerking met vooruitstrevende regeringen en functionarissen zoals Ohio en penningmeester Mandel.

Penningmeester Josh Mandel is blij om te zien dat Overstock gebruikmaakt van zijn platform. “We juichen Overstock toe als het eerste nationale bedrijf in de VS dat zich registreerde om belasting met cryptocurrency te betalen”, aldus Mandel in de persverklaring. Volgens Mandel biedt het platform meer “gemak” voor bedrijven die belasting moeten betalen.

Overstock is een van de eerste grote retailers die Bitcoin als betaalmethode accepteerde. Het bedrijf wordt dan ook als erg crypto-vriendelijk gezien. Bovendien is Overstock bezig met de ontwikkeling van tZero, een gereguleerde exchange die zich specifiek op de verkoop van tokens richt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.094,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.909,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.928,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.959,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.007,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.094,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.909,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.928,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.959,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.007,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...