Corné Marchand Corné Marchand
30/01/2024 11:49 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/01/2024 10:19

Rondje langs de crypto velden: bitcoin verkoopdruk en altcoin analyses

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Corné Marchand

Hallo allemaal, welkom terug bij een nieuwe video op mijn kanaal. In deze video maken we weer een rondje langs de crypto velden. Ik bespreek de belangrijkste ontwikkelingen omtrent Bitcoin (BTC) en een berg aan altcoins.

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin verkoopdruk

De cryptomarkt staat momenteel onder invloed van verschillende factoren die de verkoopdruk beïnvloeden.

Zo is er de afgelopen tijd enorm veel bitcoins uit Grayscale’s onlangs geconverteerde spot Exchange-Traded Fund (ETF) gestroomd.

Ook zijn er berichten dat de Amerikaanse overheid van plan is om bitcoins ter waarde van 130 miljoen dollar te verkopen.

Bovendien is de mogelijke vrijgave van 200.000 bitcoins vanuit de failliete exchange Mt. Gox een andere factor die de marktspanning verhoogt.

In mijn nieuwste video bespreek ik ook nog enkele andere belangrijke ontwikkelingen uit het crypto-land en de mogelijke effecten op de algehele staat van de markt.

Uiteraard duik ik ook de bitcoin grafiek in. Ik deel de belangrijke levels die ik voor de korte termijn in de gaten houd, en ik vergelijk de huidige prijsactie met die van voorgaande cycli.

Daarnaast bied ik een vooruitblik op de belangrijke week die voor ons ligt, met belangrijke economische gebeurtenissen zoals een nieuw rentebesluit door het Federal Open Market Committee (FOMC).

Advertentie

Ethereum, Cardano, Solana en meer

Tot slot duik ik in de laatste nieuwtjes omtrent grote projecten zoals Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Hedera (HBAR), VeChain (VET), Algorand (ALGO) en Casper (CSPR).

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie