Ivo Melchers Ivo Melchers
04/01/2024 20:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/01/2024 09:54

Steeds meer Nederlanders printen bitcoin, goudmijn voor thuiswerkers

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Steeds meer Nederlanders printen Bitcoin, goudmijn voor thuiswerkers

Foto: Jacob Lund/Shutterstock

In de meedogenloze concurrentie van de hedendaagse Bitcoin (BTC) miningsector is het voor individuen praktisch onmogelijk om zich te positioneren. Het opzetten van je eigen Bitcoin miner, waarmee je zelf bitcoins kunt gaan delven, is niet zomaar gepiept. Er komt veel bij kijken en het is eenvoudigweg niet rendabel als individu binnen de miljardenindustrie. Het goede nieuws? Dit bedrijf biedt sinds enige tijd een remote oplossing waarmee iedereen vanuit huis kan beginnen met bitcoins verzamelen.

Uitdagingen Bitcoin mining

Toetreden tot de miljardenindustrie van Bitcoin mining is allesbehalve gemakkelijk. Het opzetten en beheren van een mining-operatie vereist een bak aan technische kennis van hardware, software en netwerkconfiguraties. Dit kan ontmoedigend zijn voor nieuwkomers.

Het Bitcoin netwerk wordt vandaag de dag beveiligd door een gigantische hoeveelheid rekenkracht, die Bitcoin miners inzetten om complexe wiskundige puzzels op te lossen. Voor individuele miners vormt dit echter een groot nadeel.

Zij willen namelijk een extra zakcentje verdienen door één of enkele machines, ofwel zogenoemde Application-Specific Integrated Circuits (ASIC’s), aan te sluiten op het netwerk.

Grote spelers met enorme mining-farms domineren echter de industrie en gaan er met het gros van alle BTC-beloningen vandoor.

Bovendien vergt mining aanzienlijke hoeveelheden elektriciteit. Individuen die in regio’s met hoge energieprijzen wonen kunnen meer uitdagingen ondervinden bij het opzetten van een winstgevende BTC miner. Nederland staat over het algemeen bekend als een land met een gemiddeld tot hoog elektriciteitstarief in vergelijking met andere landen.

Iedereen kan nu zelf bitcoins maken

Rollman Mining biedt Nederlanders de unieke mogelijkheid om al deze problemen aan de kant te schuiven. Met Rollman Mining kun je eenvoudig eigenaar worden van je eigen ASIC-miner en vervolgens zonder enige omkijken zelf bitcoins verdienen.

Rollman Mining sluit jouw machine aan in een miningpool waardoor je qua rekenkracht er niet in je eentje voorstaat. Bovendien biedt Rollman Mining een van de laagste elektriciteitsprijzen ter wereld en worden experts ingezet voor het volledige onderhoud en beheer van jouw machine.

Kortom: het enige waar jij je als klant mee bezig hoeft te houden, is het verdienen van bitcoins. Om het allemaal nog mooier te maken biedt Rollman Mining een unieke actie voor lezers van Crypto Insiders. Je kunt nu profiteren van 500 euro korting op je allereerste aankoop, inclusief een vrijblijvend adviesgesprek om alle mogelijkheden te verkennen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie