Timo Bult Timo Bult
14/05/2019 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/05/2019 07:00

Top 100 cryptocurrencies een zee van groen, bitcoin (BTC) vestigt nieuwe yearly high

Nieuws
Top 100 cryptocurrencies een zee van groen, bitcoin (BTC) vestigt nieuwe yearly high

Terwijl het er eergisteren nog op leek dat bitcoin (BTC) ging corrigeren, zet de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie de prijsrally gewoon weer voort. Het vestigde een nieuwe yearly high. Daarnaast laat vrijwel de gehele top 100 cryptocurrencies op dit moment groene cijfers zien.
De totale marktkapitalisatie is de afgelopen dagen van $182 miljard naar op dit moment $238 miljard gestegen. De bitcoin dominantie steeg daarnaast tot boven de 60%, wat aangeeft dat veel traders hun altcoins verkochten en in bitcoin stapten. Echter begint die dominantie nu weer iets terug te zakken naar op dit moment 59,2%.

Bitcoin Cash (BCH) kan nog dieper dalen, maar daarna 180% stijgen

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) is op het moment van schrijven $8.034 waard op Coinbase na 2,68% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur. Echter handelde bitcoin afgelopen nacht nog een stuk hoger. Een nieuwe yearly high werd gevestigd op $8.195. Daarmee lijkt de prijsrally van de afgelopen dagen gewoon verder te gaan. Voor bitcoin ligt de volgende belangrijke resistance op $8.400.

Advertentie

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) wist de afgelopen 24 uur ruim 6% in waarde te stijgen. Het komt daarmee op een waarde van $91,50 en lijkt op zoek te gaan naar de resistance op $95 nadat het de resistances op $82 en $86 wist te doorbreken. Mocht LTC de $95 ook weten te doorbreken, dan ligt de volgende belangrijke resistance op $100.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

EOS

Ook EOS ziet op dit moment een mooie stijging. De altcoin staat op het moment van schrijven bijna 13% in de plus en heeft daarmee een waarde van $6,09. Het wist de afgelopen uren de resistances op $5,60 en $5,70 te breken en vervolgde deze uptrend met het doorbreken van de $5,95 en $6,00 resistance niveaus. De volgende horde voor EOS ligt op ongeveer $6,50.
Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie