Corné Marchand Corné Marchand
31/01/2024 21:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/01/2024 18:26

Cardano naar $1? Waarom 2024 een geweldig jaar kan worden voor ADA

Cardano-ADA
cardano-ada-logo
Cardano nieuws

In mijn nieuwste video op YouTube bespreek ik waarom 2024 een topjaar kan zijn voor cardano (ADA). Ik behandel de recente stijging in het aantal smart contracts op het Cardano-netwerk, die bijna 10.000 bereikt heeft. Deze groei werd onder andere erkend door Charles Hoskinson, medeoprichter van Cardano. Daarnaast licht ik toe hoe Cardano recent Ethereum heeft overtroffen in dagelijkse ontwikkelaarsactiviteit op GitHub.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Analyse van cardano koers

Mijn technische analyse focust op de huidige marktstructuur van ADA. Ik illustreer hoe de prijs zich beweegt binnen een specifieke range en bespreek potentiële weerstand- en steunniveaus. Ook behandel ik de mogelijkheid van een nieuwe ‘higher high‘ en de betekenis daarvan voor ADA-investeerders.

Bovendien deel ik mijn “bizarre” prijsvoorspelling voor cardano voor de komende periode. Ook bespreek ik ook de invloed van Cardano’s ontwikkelingsactiviteiten en community support op de vooruitzichten van het netwerk.

Benieuwd naar mijn volledige kijk op Cardano en de ADA koers? Bekijk mijn nieuwste video hierboven en laat je helemaal bijpraten!

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie