CEO_binance_changpeng_zhao_oktober_tot_december_worden_goede_maanden_voor_de_markt

CEO Binance Changpeng Zhao: “oktober tot december worden goede maanden voor de markt”

Een steeds groter groeiend aantal mensen verwacht een positief einde van het jaar voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Mede gesteund door goede herinneringen aan Bitcoin’s prijsstijging naar $20.000 eind 2017.

Een van de mensen die denkt dat het laatste kwartaal veel goeds belooft, is niemand minder dan mede-oprichter en CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ). In een recent interview met CryptoGlobe gaf hij toe dat hij niet het type is dat actief cryptocurrencies verhandelt – “Ik koop altijd en houd vast”, zei hij – maar dat hij ook een positief einde van het jaar verwacht.

Hij verzet zich tegen zijn eigen mening door te zeggen: “Ik maak geen voorspellingen, ik reageer gewoon”, maar hij wijst er ook op dat “van oktober tot december de goede maanden zijn. Voor Kerstmis zijn meestal de maanden waarin de markten stijgen “, daarbij waarschuwt hij: “ik zeg niet dat dit dit jaar zal gebeuren, of dat het niet zal gebeuren “.

Toch is Zhao een van de velen die ervan overtuigd is dat “de bull-markt zal terugkeren”, en er is een breder gevoel in de markt voor een aanstaande run op cryptocurrencies die opnieuw een piek in de prijzen zullen zien.

CZ maakt in zijn interview het punt dat hij de prijzen op basis van een jaar beoordeelt, erop wijzend dat toen Bitcoin vorig jaar haar beruchte prijsstijging trof, het slechts voor “een week of zo” was. Zhao’s ogen staan gericht op de lange termijn en hij blijft vasthouden aan zijn overtuiging dat de waarde van cryptocurrencies uiteindelijk verder zal stijgen. Maar voor nu: HODL!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.619,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.643,96 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.668,33 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.674,28 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.680,56 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.680,78 Kopen
Laatste nieuws