Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
03/04/2022 16:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/04/2022 16:05

David van Ineveld: Ibiza, schuldenvrij leven en soul searching

Nieuws

David van Ineveld is een van de meest allround personen die ik ken. In dit gesprek neem ik je mee in Davids leven. Wat deed hij in Zuid-Afrika? Waarom is hij verhuisd naar Ibiza? En hoe zorg je ervoor dat je fysiek en mentaal in balans bent? Dat zijn een paar thema’s die we vandaag bespreken. Sla maar even een paar Netflix-afleveringen over en bekijk dit gesprek. Ik kan je garanderen dat je hier meer van gaat leren!

Bitcoin (BTC) zet zich schrap: Klaar voor doorbraak naar $80.000

Interesse in blockchain

David is onder andere een groot voorstander van schuldenvrij leven. In ons gesprek vertelt hij waar dat precies vandaan komt en hoe hij dat zelf voor zich ziet. Ook geeft hij ons inzicht in hoeverre bedrijven en banken momenteel geïnteresseerd zijn in blockchain. Zelf is hij met Catena Investments ook flink bezig met het tokenizen van assets. Daarnaast bespreken we de toekomst van central bank-issued digital currencies (CBDC’s), programmeerbaar geld en crypto als tegenstander van deze ideeën.

Maar niet alleen financiële gezondheid is van belang. Daarom praten we ook over fysieke en mentale gezondheid. David neemt ons mee in hoe hij daar zelf invulling in geeft. Alles komt voorbij: van verschillende sporten tot meditatie, van Wim Hof tot soul searching. Inspirerende verhalen staan je te wachten, veel plezier!

Bitcoin, altcoins en NFT’s

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Advertentie