Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
30/01/2021 16:45 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/01/2021 16:45

Deze cryptocurrency exchange biedt vanaf nu ook aandelen aan, waaronder die van GameStop (GME)!

Nieuws
Deze cryptocurrency exchange biedt vanaf nu ook aandelen aan, waaronder die van GameStock (GME)!

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Cryptocurrency exchange heeft bekendgemaakt nu getokeniseerde aandelen aan te bieden, waaronder die van GameStop (GME)! Hiermee zijn de aandelen in een klap zelfs beschikbaar in landen waar toegang tot Amerikaanse aandelen via traditionele financiële instrumenten niet mogelijk is. Bittrex geeft aan door te gaan met het aanbieden van aanvullende aandelen, naarmate andere bedrijven aankondigen dat ze van hun platforms worden geschrapt!


Buiten het verhaal omtrent GameStop om wordt hiermee de handel in aandelen 24/7 mogelijk en komt een nieuwe groep, die voorheen alleen in aandelen handelde, in aanraking met cryptocurrency!
In eerdere berichtgeving zette Robinhood haar gebruikers een hak waarmee retail beleggers ineens niet meer konden handelen in hun GameStop aandelen. Inmiddels heeft de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) aangekondigd onderzoek te doen naar Robinhood en de ontwikkelingen van de afgelopen dagen.
De prijsstijging van onder andere GameStop aandelen is het gevolg van de acties van een online community van voornamelijk retail investeerders. Zij zorgden er samen voor dat grote hedgefondsen tientallen miljarden dollars verlies leden.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement