Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Deze man zet plekken van zijn lichaam op de blockchain om te verkopen, dit is hoe dat werkt

Een tattoo artiest uit South Caroline, @shitcoinhodler op Twitter, ook wel genaamd “Bishop” verkoopt plekken op zijn lichaam waar andere mensen hun zelf ontworpen tatoeage kunnen laten zetten.

Dit bericht kwam voorbij op Twitter. Dat Crypto Twitter een bijzonder plek is was in principe al bekend, maar het wordt met de dag gekker. Bishop plaatste onlangs een reeks tweets en deelde zijn Rarible profiel. Rarible is een marktplaats voor artiesten waar digitale collectors items worden verkocht. Alle transacties vinden plaats op de blockchain. Op de app plaatste Bishop plekken van zijn lichaam en liet hij weten dat hij het canvas wil zijn.

- Advertentie -

Hij markeerde bepaalde stukken van zijn lichaam en behandelde de verkoop net als een makelaar zou doen. Klanten kunnen een stuk ‘grond’ van hem kopen en betalen daarna voor de constructie. Dat houdt in dat ze dus een stukje op zijn lichaam kunnen reserveren en later een design aan kunnen leveren wat de artiest vervolgens op zijn lichaam zet.

De artiest accepteert USDT, sUSD, USDc, en DAI als betaling voor zijn werk. De betalingen moeten van te voren gedaan worden en de tattoo’s worden geplaatst in een tattooshop in South Carolina.

Bishop kwam op het idee door een gebruiker op Twitter genaamd @bluekirbyfi, die bood 0.01YFI aan de persoon die zijn twitter avatar op zijn of haar lichaam zou zetten. Bishop heeft het aanbod aangenomen. In een Telegram chat kwam het later opnieuw ter sprake en zeiden gebruikers dat hij in het diepe moest duiken en zichzelf moest ‘tokenizen.’

Het concept ‘persoonlijke tokens’ bestaat al een tijdje. In april verdiende ondernemer Alex Masmej $20.000 met de verkoop van persoonlijke tokens op de Ethereum (ETH) blockchain. Hij is van plan deze op te sparen om daarmee een startup te beginnen in Silicon Valley. Ontwerper Matthew Vernon heeft 100 tokens van zichzelf gemaakt die per token 1 uur van zijn tijd representeren.

De grootste transactie die voor een plek op het lichaam van Bishop plaatsvond was voor $768 (2ETH). Dit was voor een tattoo op zijn borstkas. Bishop is van plan zijn hele lichaam vol te laten zetten maar moet daarvoor wel grens van South Carolina over omdat niet alle plaatsen van het lichaam volgens de lokale wet getatoeëerd mogen worden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.342,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.316,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.391,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.392,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.448,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.316,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.342,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.391,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.392,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.448,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...