Timo Bult Timo Bult
11/12/2022 14:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/12/2022 14:04

Dit zijn 5 Crypto-Instagrams die jij moet volgen

Nieuws
Dit zijn 5 Crypto-Instagrams die jij moet volgen

Foto: Rcc_Btn / Shutterstock.com

Het crypto nieuws en de ontwikkelingen in de cryptowereld volgen elkaar in rap tempo op. In het kader daarvan is het belangrijk om een goede bronnenlijst te hebben, zodat jij altijd op de hoogte bent van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook social media speelt daarin een belangrijke rol. Wat crypto betreft moet je daarvoor grotendeels bij Twitter zijn, maar ook op Instagram kun je tegenwoordig veel interessante informatie vinden.

Dit zijn de 5 Crypto-Instagrams die volgens ons het volgen waard zijn.

Analist waarschuwt: Bitcoin gaat niet stijgen na de halving

1. Crypto Insiders

Als eerste kunnen we natuurlijk niet om onze eigen Instagram-pagina heen. Je kunt op onze Instagram korte samenvattingen van het laatste nieuws vinden, uiteraard met een link naar de volledige artikels. Hiermee verblijden wij op dagelijkse basis onze ruim 6.900 Nederlandse volgers die zich voor onze posts hebben aangemeld.
Let op dat je het juiste account van Crypto Insiders volgt, want er zijn helaas een hoop nep-accounts in omloop die proberen onze volgers op te lichten.

Advertentie

2. Financiënenzo

Ben jij geïnteresseerd in crypto, financiën, investeren en aandelen? Dan is Financiënenzo mogelijk een interessante pagina voor jou om te volgen op Instagram. Dit account deelt op dagelijkse basis interessante informatie over de cryptomarkt in de vorm van afbeeldingen die eenvoudig te begrijpen zijn. Het is duidelijk dat hier een professioneel team aan het werk is en dat ze grote plannen hebben met deze pagina. Op het moment van schrijven heeft deze pagina ruim 16.000 volgers.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

3. Sharecrypto

Sharecrypto is een internationale Instagram-pagina die sinds 2016 alle grote headlines uit het cryptonieuws deelt op de Gram. In die ruim zes jaar dat deze pagina actief is heeft het meer dan 400.000 volgers weten te verzamelen. Daarnaast heeft deze pagina een Discord, Telegram, een nieuwsbrief en nog veel meer.

Bitcoin en cryptofondsen ervaren slechte week met miljoenenuitstroom

4. Cointelegraph

We kunnen ons lijstje natuurlijk niet maken zonder ook onze concullega’s van Cointelegraph te noemen. Cointelegraph is al jaren een wereldleider op het gebied van nieuws over Bitcoin, Ethereum en blockchain in het algemeen. Alleen om die reden moeten ze zeker in jouw volglijstje staan als jij geïnteresseerd bent in crypto. Je kunt van Cointelegraph ook op dagelijkse basis nieuwe publicaties verwachten.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

5. Cryptotakkies

Als laatste noemen we de Instagram van een fantastische ondernemer met een goed hart: Cryptotakkies. Raoul Esseboom is een voormalig profvoetballer die Cryptotakkies is begonnen met het doel om vooral jonge kinderen te inspireren om met crypto en nieuwe technologie aan de slag te gaan. Je kunt ook hier op dagelijkse basis leuke informatie en feitjes vinden over de industrie. Met zijn ruim 3.000 volgers heeft Raoul ook al een leuke following op weten te bouwen.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie