DoopieCash DoopieCash
18/01/2024 07:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/01/2024 18:33

DoopieCash: Waarom wij vol op Ethereum inzetten

Ethereum-ETH
icon-ethereum
Ethereum nieuws

Ethereum (ETH) staat nog altijd bekend als het werkpaard in crypto. Veruit de meeste crypto assets worden nog altijd geproduceerd op de Ethereum chain. Het geeft Ethereum daarmee ook direct een behoorlijk fundamenteel bestaansrecht.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ethereum heeft op lange termijn meer opwaarts potentieel

Bitcoin en Ethereum zijn al sinds jaar en dag de marktleiders en vertonen dan ook een sterke correlatie in koersverloop en dat is precies het punt van deze video. De correlatie tussen beide ligt ietwat achter.

Waar Bitcoin al behoorlijke stijgingen heeft laten zien moet Ethereum dit nog doen. Deze overspanning zal waarschijnlijk hersteld worden en dat is de reden dat we momenteel inzetten op Ethereum. Lang verhaal kort heeft Ethereum momenteel wat meer opwaarts potentieel, oftewel een grotere reward.

Advertentie

Cashflow wat gegenereerd word op Bitcoin zal ook gelden voor Ethereum en visa versa

In de video laten we er een analyse op los waaruit blijkt wat het verschil in overspanning tussen beide assets is. Ondanks de overspanning en het mogelijke rendement wat er te behalen valt, moeten we wel nog steeds zorgen voor een legitieme manier van inschalen. Blijf je gezond verstand gebruiken en wacht het ideale scenario af om jezelf te verzekeren van een positie.

Alle voorbeelden en alayses worden getoond in de bovenstaande video.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Deel dit artikel
DoopieCash

DoopieCash is opgericht door Berry en Chris. Op hun YouTube kanaal zetten zij zich al vanaf 2018 dagelijks in om kennis en ervaring met trouwe volgers te delen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het traden en investeren probeert DoopieCash zo zorgvuldig mogelijk kennis over te brengen aan ambitieus Nederland. DoopieCash leert je op een zorgvuldige manier je geld aan het werk te zetten waarbij risico management de drijfveer achter de strategie is. Zorg jij dat je het minste risico loopt? Dan zullen de meeste verdiensten overblijven als resultaat. Benieuwd naar de inhoud? Kom kennis maken met het team van DoopieCash Traden en Investeren: Zoek naar DoopieCash Traden & Investeren op YouTube en op Discord of naar @doopiecash op Instagram, Twitter en TikTok.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie