Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
17/09/2022 17:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/09/2022 17:09

Hierdoor gaat de gasprijs nóg verder stijgen!

icon-finance
Finance nieuws

De gasprijs en stroomprijs blijven maar stijgen. Telkens meer nieuwsberichten komen naar buiten over betaalachterstanden door deze hogere prijzen. Gas en stroom vergelijken is vrijwel niet meer mogelijk omdat energiebedrijven geen vaste contracten meer aanbieden, en je alleen nog maar variabele contracten kunt afsluiten. In plaats van gas gebruiken, lijkt het erop dat we maar zo veel mogelijk elektriciteit moeten aanleggen. En dat we zelf stroom moeten gaan opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Gasprijs en stroomprijs stijgen: waarom?

De hogere gasprijs en stroomprijs hebben er al voor gezorgd dat ook veel bedrijven hun deuren moeten sluiten. Bakkers in heel Europa krijgen bizarre energierekeningen op de deurmat en kunnen ze niet meer betalen. Maar ook particulieren gaan gebukt onder deze inflatie bij stroom en gas. Telkens meer huishoudens lopen achter op de betaling van hun energierekening. En de winter is nog niet eens begonnen. Zoals wijze mensen in een bepaalde serie ooit zeiden: winter is coming.

In deze video vertel ik je enkele oorzaken van de hoge stroomprijs en gasprijs. Ik deel ook wat interessante statistieken over de gas- en stroomcrisis. En je ontdekt wat de energiebedrijven zelf nou eigenlijk vinden van het feit dat zo veel mensen de tarieven van hun gasverbruik en stroomverbruik niet meer kunnen betalen.

Verder ben ik erg benieuwd naar jouw input: wat zijn jouw beste tips om geld te besparen als het gaat om stroomverbruik en gasverbruik? Laat het me weten in de opmerkingen onder de video. Dan kan ik jouw tips over stroom en gas gebruiken voor volgende video’s, zodat we zo veel mogelijk mensen de winter door kunnen helpen!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement