Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Google kijkt met haar Cloud Platform eindelijk naar blockchain-technologie

Google voegt zich bij het rijtje van tech-giganten die, door middel van blockchain-technologie, haar klanten fintech- en cloud services gaat aanbieden. Dit is op te maken uit een officieel bericht van Google zelf.

Het internetbedrijf is een partnership aangegaan met twee bedrijven die een focus hebben op blockchain: Digital Asset en BlockApps. In samenwerking met deze bedrijven zal Google werken aan Google’s Cloud Platform (GCP).

- Advertentie -

Digital Asset is een leverancier van distributed ledger software voor de fintech industrie. Het bedrijf BlockApps biedt een blockchain platform om gedecentraliseerde apps (DApps) op te draaien.

In het officiële bericht met de titel “Building a better cloud with our partners at Next ‘18”, in aanloop naar de Google’s Cloud Next ‘18 conferentie, heeft het bedrijf aangekondigd dat klanten eind van het jaar de integraties van GCP met Hyperledger Fabric en Ethereum protocollen kunnen testen.

Blythe Masters, CEO van Digital Asset, beweert dat de toekomstige diensten de “technologische barrières deels zullen wegnemen omtrent applicatie-ontwikkeling voor distributed ledgers”. Dit staat in een rapport dat door Computerworld werd gepubliceerd op 23 juli.

Met de nieuwe samenwerkingen voegt Google zich bij een aantal andere grootheden die blockchain-as-a-service (BaaS) diensten ontwikkelen, zoals Microsoft, IBM en Oracle Amazon Web Services (AWS).

Recentelijk gaf Sergey Brin, medeoprichter van Google en huidige voorzitter van het moederbedrijf Alphabet, toe dat Google waarschijnlijk al gefaald heeft in het voortouw nemen als het gaat om het aanbieden van BaaS.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.360,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.360,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...