Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

IBM komt met blockchain-oplossing om fysieke meetings tijdens pandemie weer mogelijk te maken

IBM Watson Health, een vertakking van technologiegigant IBM dat zich focust op gezondheidszorg, lanceert IBM Digital Health Pass, een op blockchain gebaseerde app om wereldwijde organisaties en bedrijven te ondersteunen bij de heropening na maanden van lockdown.

De nieuwe applicatie is gemaakt met de IBM-blockchain en heeft als doel fysieke ontmoetingen voor mensen wereldwijd terug te brengen te midden van de coronavirus-pandemie.

- Advertentie -

IBM Watson verklaarde dat de nieuwe app meerdere soorten data kan verwerken, zoals COVID-19-testresultaten en temperatuurscans op locatie om een​​geverifieerde gezondheidsstatus te genereren. Doordat men de gezondheidsstatus via de app kan verifiëren, hebben individuen veilig toegang tot openbare locaties zoals een sportstadion, vliegtuigen, musea of ​​pretparken, aldus vertegenwoordigers van IBM.

Eric Piscini, vice-president van de blockchain-divisie bij IBM Watson Health, benadrukte dat IBM Digital Health Pass is ontworpen om privacy als kernfunctie te ondersteunen, waarbij gebruikers hun geverifieerde gezondheidspas kunnen delen zonder dat de gegevens, gebruikt voor het analyseren van hun gezondheid, worden blootgesteld.

“Hoewel we grote kansen zien voor data-gedreven besluitvorming, weten we dat privacy centraal staat bij acceptatie. Het beschermen van gezondheidsinformatie is ongelooflijk belangrijk en we hebben onze solution ontworpen met privacy als uitgangspunt.”

Het bedrijf is van mening dat vertrouwen en transparantie van het grootste belang blijven bij het ontwikkelen van een platform zoals een digitaal gezondheidspaspoort, of een andere oplossing die gevoelige persoonlijke informatie verwerkt.

IBM heeft al op verschillende manieren de IBM-blockchain gebruikt om mensen te helpen met COVID-19. Eerder dit jaar lanceerde IBM ook IBM’s Rapid Supplier Connect-netwerk – een cloud-applicatie die blockchain gebruikt om bedrijven te helpen die coronavirus-hulpgoederen leveren om contact te maken met kopers.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.912,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.948,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.982,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.988,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.011,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.948,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.912,20 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.982,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.988,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.011,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...