John McAfee geld

Dit ontvangt John McAfee voor ICO promotie

John McAfee rekent $105.000 per tweet voor het promoten van cryptocurrency-projecten

John McAfee – oprichter en computerprogrammeur van de gelijknamige antivirussoftware – die de afgelopen jaren zijn aandacht op digitale valuta richtte, onthulde dat hij $105.000 per tweet in rekening brengt om projecten en producten omtrent cryptocurrency te promoten.

McAfee tweette vorige week dat het “McAfee Crypto Team” een ​​gids heeft samengesteld en gepubliceerd over hoe de promotionele tweets op hun website werken. Het team betreft een marketingbureau voor het promoten van Initial Coin Offerings (ICO’s) en andere projecten in de cryptocurrency-industrie.

Volgens de gegevens in de gids laat een reeks peilingen van McAfee zien dat 259.000 van zijn volgers op Twitter “meer dan 50 procent van hun totale vermogen in cryptocurrencies hebben” en 224.000 volgers vertegenwoordigen “minimaal $4,48 miljard in crypto-investeringen.”

McAfee’s website biedt een eenvoudige berekening van het delen van de kosten per tweet, $105.000, door McAfee’s 810.000 Twitter-volgers om potentiële klanten te verzekeren dat de “kosten per bereikte investeerder” niet meer bedragen dan $0,13. McAfee promoot naar verluidt alleen de producten en diensten waar hij “echt in gelooft “.

Opvallend, want toen McAfee in januari 2018 werd gevraagd of iemand hem had proberen te betalen voor het promoten van een project reageerde McAfee ontwijkend en lichtelijk geïrriteerd met de woorden “I would say definitely they tried to pay me. I’m not going to talk about my personal finances where I make my money or from who. I set up on stage as it’s my business and it should be everybody’s business. And actually, I think it’s rude to even ask such questions of people. No offense.”

Vorig artikelLiechtenstein stelt vriendelijke cryptoregulaties voor met de nieuwe “Blockchain Act”
Volgend artikel30 procent daling aandelen fintech bedrijf LonFin, na aankondiging onderzoek door SEC
Head of Sales en Marketing Bonno kwam in 2016 via een vriend in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Toen al was Bonno gefascineerd door de potentie van zowel de technologie als de applicaties die in volle ontwikkeling zijn. Later, voornamelijk door zijn ervaring in de online marketing, begon het ook Bonno te dagen dat er behoefte is aan een online platform met begrijpelijke en kwalitatieve informatie omtrent de wereld van cryptocurrency en blockchain-technologie. Bonno’s gedrevenheid, zijn kennis van online marketing en zijn netwerk zorgen ervoor dat hij Crypto Insiders op de kaart weet te zetten. Daarnaast schroomt hij zich niet om zich met andere afdelingen te bemoeien en is een 9-tot-5-mentaliteit hem zo goed als vreemd. Naast zijn inspanningen voor Crypto Insiders is Bonno betrokken bij Bitned en heeft hij zijn eigen bedrijf dat zich specialiseert in zoekmachineoptimalisatie (SEO).
SATOS

4.6/5

€7.651,25 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.635,18 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.618,87 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.634,17 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.556,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.691,35 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.608,26 Kopen
Laatste nieuws