Bonno Coerse Bonno Coerse
04/04/2018 19:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/04/2018 19:03

Dit ontvangt John McAfee voor ICO promotie

ICO’s
John McAfee geld

John McAfee rekent $105.000 per tweet voor het promoten van cryptocurrency-projecten
John McAfee – oprichter en computerprogrammeur van de gelijknamige antivirussoftware – die de afgelopen jaren zijn aandacht op digitale valuta richtte, onthulde dat hij $105.000 per tweet in rekening brengt om projecten en producten omtrent cryptocurrency te promoten.
McAfee tweette vorige week dat het “McAfee Crypto Team” een ​​gids heeft samengesteld en gepubliceerd over hoe de promotionele tweets op hun website werken. Het team betreft een marketingbureau voor het promoten van Initial Coin Offerings (ICO’s) en andere projecten in de cryptocurrency-industrie.

Volgens de gegevens in de gids laat een reeks peilingen van McAfee zien dat 259.000 van zijn volgers op Twitter “meer dan 50 procent van hun totale vermogen in cryptocurrencies hebben” en 224.000 volgers vertegenwoordigen “minimaal $4,48 miljard in crypto-investeringen.”
McAfee’s website biedt een eenvoudige berekening van het delen van de kosten per tweet, $105.000, door McAfee’s 810.000 Twitter-volgers om potentiële klanten te verzekeren dat de “kosten per bereikte investeerder” niet meer bedragen dan $0,13. McAfee promoot naar verluidt alleen de producten en diensten waar hij “echt in gelooft “.
Opvallend, want toen McAfee in januari 2018 werd gevraagd of iemand hem had proberen te betalen voor het promoten van een project reageerde McAfee ontwijkend en lichtelijk geïrriteerd met de woorden “I would say definitely they tried to pay me. I’m not going to talk about my personal finances where I make my money or from who. I set up on stage as it’s my business and it should be everybody’s business. And actually, I think it’s rude to even ask such questions of people. No offense.”

Deel dit artikel
Bonno Coerse

Bonno Coerse is mede-oprichter van Crypto Insiders, een toonaangevend nieuwsplatform voor cryptovaluta, opgericht in april 2017. Met een achtergrond als online marketeer, werkt hij naast zijn rol bij Crypto Insiders ook als freelance SEO-specialist en runt hij een kledingwinkel in Curaçao. Bonno raakte geïnteresseerd in crypto door een vriend en zag de potentie van blockchaintechnologie voor de maatschappij en de financiële systemen.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie
Advertentie