Home Nieuws John McAfee doet mee aan presidentsverkiezingen maar wil absoluut geen president worden

John McAfee doet mee aan presidentsverkiezingen maar wil absoluut geen president worden

Het was een tijdje duidelijk dat John McAfee mee wil doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020. De campagne van de cryptocurrency voorstander heeft nu echter ook een website. Alleen meldt de website het tegenovergestelde van wat je zou verwachten.

Op de website valt namelijk te lezen: “Stem niet op McAfee”. Dat dit de boodschap is, is echter niet helemaal onverwachts. McAfee heeft namelijk al vaker gezegd helemaal geen president te willen worden.

- Advertentie -

Wat hij wel wil, is de aandacht die een presidentskandidaat over het algemeen krijgt. Op die manier hoopt hij heel veel publiciteit te krijgen zodat hij cryptocurrency aan een groot publiek kan introduceren. McAfee schreef over de website:

De website heeft maar één onderwerp: hoe kunnen we onszelf bevrijden van een regering die ons niet langer dient, maar in plaats daarvan onze meester is geworden, controle heeft over elke actie, tot in de details van wat we wel of niet met ons lichaam en onze geest kunnen doen.

McAfee wilde in 2016 ook al meedoen aan de verkiezingen, maar won toen de nominatie voor de Libertarian Party niet. Of dat hem in 2020 wel gaat lukken is nog maar de vraag. Wel kunnen we er zeker van zijn dat we weer van hem zullen horen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.200,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.266,07 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.266,69 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.270,02 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.