medeoprichter_ethereum_joseph_lubin_instorting_crypto-koersen_geen_belemmering_voor_groei

Medeoprichter Ethereum Joseph Lubin: Instorting crypto-koersen geen belemmering voor groei

12

Joseph Lubin, Medeoprichter van Ethereum en CEO van ConsenSys Inc., geeft in een interview met Bloomberg aan dat hij de recentelijke koersdaling van cryptocurrencies niet ziet als een belemmering voor de groei.

Lubin vertelt in discussie met Bloomberg dat de stijging in koerswaarde van cryptocurrencies vorig jaar een bubbel was:

We hebben zes bubbels gezien, elke nieuwe was epischer dan de vorige en elke bubbel is verbazingwekkend wanneer zij plaatsvindt. Maar als je terugkijkt, zijn het net stipjes op een kaart. Met elke bubbel hebben we een enorme stijging in activiteit en dat is wat we nu zien.

Lubin had ConsenSys opgericht nadat hij Ethereum verliet. Hij geeft aan dat ConsenSys 1.100 werknemers in dienst heeft die zich richten op het Ethereum-ecosysteem en startups helpen met het bouwen op het Ethereum-netwerk.

Lubin vertelt verder dat dat de vluchtigheid van de cryptocurrency-koersen komt door “trader types,” oftewel speculatieve investeerders, maar dat zij niet per se een indicator zijn van de onderliggende groei in de markt.

…we bouwen een meer fundamentele infrastructuur, we zien een correctie, en de potentie wordt steeds indrukwekkender… Ik verwacht absoluut dat er een sterke correlatie is tussen de koersstijging en de groei van de fundamentele infrastructuur in het ecosysteem en de groei en ontwikkeling van het ecosysteem. We zijn waarschijnlijk tweemaal zo groot als gemeenschap van developers dan wij acht of tien maanden geleden waren.

Ethereum bereikte de $1.000 in februari, de hoogst genoteerde koerswaarde voor de cryptocurrency tot nu toe. Sindsdien is de koers van de digitale munt gedaald naar $260. Het laagste punt in 9 maanden tijd. De afgelopen week is de koers van Ethereum met 30% gezakt en 7% de 24 uur.. De totale marktwaarde van Ethereum ligt momenteel op $26 miljard.

Joseph Lubin voegt toe dat hij een toekomst ziet waarin Ethereum samen zal bestaan met honderden andere protocollen:

Dit is hoe het voelt om te leven in exponentiële tijden

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Satos

9/10

€7.225,39 Kopen
Litebit

8.9/10

€7.208,83 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€7.164,17 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€7.188,56 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€7.135,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€7.208,79 Kopen
Bitonic

7.4/10

€7.188,66 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€7.313,07 Kopen
Laatste nieuws