Home Nieuws Microsoft werkt samen met twee Aziatische firma’s voor een blockchain-platform voor ondernemingen

Microsoft werkt samen met twee Aziatische firma’s voor een blockchain-platform voor ondernemingen

De Taiwanese dochteronderneming van Microsoft is een partnerschap aangegaan met het technologisch investeringsbedrijf China Binary Sale Technology en High Cloud om een platform te creëren voor de ontwikkeling van blockchain bij bedrijven, volgens een persbericht van Microsoft op 28 juni.

- Advertentie -

Microsoft zal haar Azure cloud platform leveren als basis voor de blockchain service van China Binary. Het drieledige partnerschap is naar verluidt van plan om verschillende sectoren als financiën, e-commerce en entertainment te transformeren, met de nadruk op het Aziatisch-Pacifisch gebied.

De algemeen directeur van Microsoft in Taiwan, Sun Jikang, sprak zijn vertrouwen uit over het vermogen van Microsoft om de beveiliging en de werkingssnelheid van de blockchain-service can China Binary te verbeteren. Hij benadrukte ook het technische potentieel van Taiwan door de “solide productie” en de Research and Development (R&D) stichting, evenals de “uitstekende geografische locatie” te vermelden.

De oprichter van China Binary, Sun Jiangtao, wees op de cruciale rol van blockchain-technologie in fintech, het bedrijfsleven, de wetenschap en andere sectoren. Na de nieuw aangekondigde samenwerking benadrukte Jiantao het belang van het combineren van blockchain-applicaties met andere dingen zoals het Internet of Things (IoT), biometrie en kunstmatige intelligentie.

Eind mei heeft de Taiwanese regering een parlementaire blockchain-groep opgericht om de ontwikkeling van de technologie te bevorderen. Op 14 mei kondigde de Taipei Fubon Commercial Bank aan dat, als eerste bank in Taiwan, het haar op blockchain gebaseerde betalingssysteem zou inzetten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.975,30 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.016,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.041,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.073,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.234,30 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...