Home Nieuws Mining Bitcoin (BTC) mining-bedrijf Marathon Patent Group koopt meer dan 10.000 miners van...

Bitcoin (BTC) mining-bedrijf Marathon Patent Group koopt meer dan 10.000 miners van Bitmain

Marathon Patent Group, één van de eerste Nasdaq beursgenoteerde crypto-mining bedrijven heeft onlangs een nieuwe overeenkomst gesloten met het Chinese mining-bedrijf Bitmain. Marathon zou een deal gesloten hebben voor 10.500 nieuwe generatie Antminer S-19 Pro-modellen voor een totaalprijs van $23 miljoen.

- Advertentie -

Marathon Patent Group wil de grootste bitcoin miner van de Verenigde Staten worden. En met de huidige aankoop van duizenden nieuwe generatie bitcoin miners lijkt het ze te gaan lukken. Het nieuwe model wat ze aangeschaft hebben, de nieuwe S-19 Pro series, zegt ruim 110 terahash per seconde (TH/s) te kunnen minen. Dat zou dit model het meest winstgevende model op de markt maken. Volgens uitvoerend directeur Merrick Okamoto, is dit een mijlpaal voor Marathon.

“De investering zorgt ervoor dat Marathon een van de grootste, zo niet de grootste miner in Noord Amerika wordt.” Aldus Okamoto.

Na deze aankoop is Marathon in het bezit van 13.520 bitcoin mining rigs. Marathon kocht eind juli nog 700 M31S+ Whatsminers van MicroBT. Halverwege juni kocht Marathon 500 S-19 Pro miners. Daarnaast kochten ze ook nog 660 andere rigs van Bitmain. De verwachting van Okamoto is nu dat ze na het installeren van de nieuwe rigs ruim 13.520 miners aan het werk kunnen zetten met een verwacht vermogen van 1,55 exahash (EH/s)

De waarde van de aandelen in crypto-bedrijven is aanzienlijk toegenomen. Bedrijven als Riot Blockchain, Hut8 en Marathon zagen allemaal significante toename in prijs. Daarbij is het zo dat de aandelen veel meer onder de aandacht worden gebracht dan jaren geleden. Momenteel zijn er 14 beursgenoteerde bedrijven waarvan aandelen beschikbaar zijn. Canaan, OTC, MGT, DPW, Riot, Hive, Marathon, Hut8, Ebang, Argo en DMG zijn slechts enkele bedrijven waarvan er publiekelijk aandelen beschikbaar zijn.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.969,30 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.007,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.014,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.066,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.234,30 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...