Timo Bult Timo Bult
12/06/2020 18:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/06/2020 18:44

Bitcoin (BTC) mining pool Poolin gaat samenwerken met Three Arrows Capital

icon-mining
Mining
Bitcoin (BTC) mining pool Poolin gaat samenwerken met Three Arrows Capital

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Het grote cryptocurrency-hedgefonds Three Arrows Capital gaat een strategische samenwerking aan met het moederbedrijf van de bekende mining pool Poolin. Dit maakt de CEO van het hedgefonds, Su Zhu, vandaag bekend in een tweet.
Poolin is een bekende speler binnen de crypto-wereld. Het is een van de drie grootste bitcoin (BTC) mining pools, waaronder ook F2Pool en BTC.com vallen. Nu gaat de mining pool dus de samenwerking aan met Three Arrows Capital:

Blij om onze strategische samenwerking met/Poolin aan te kondigen @officialpoolin, een top 2 Bitcoin-mining pool en een van de meest gerespecteerde namen in de #BTC-gemeenschap!

https://twitter.com/zhusu/status/1271401266271272961
De samenwerking zal de klanten van Poolin, dat onder het bedrijf Blockin valt, meerdere nieuwe financiële producten bieden. In een blogartikel schrijft de vicepresident van Poolin, Ajelandro De La Torre:

Blockin (moederbedrijf van Poolin Mining Pool) kondigt met trots ons strategisch partnerschap aan met het Singaporese hedgefonds Three Arrows Capital, met als doel onze gebruikers te voorzien van conforme, veilige en gemakkelijk te begrijpen financiële producten.

Een van die producten zou komende week al beschikbaar worden binnen de Blockin Wallet, zo schrijft De La Torre. Wat dit product precies zal zijn maakte hij niet bekend in zijn aankondiging.
Onlangs werd bekend dat Three Arrows Capital ook een aandeel heeft in de crypto-fondsmanager Grayscale. Het zou gaan om een aandeel van 6,26 procent, wat neerkomt op een waarde van ongeveer 20.000 BTC ter waarde van $190 miljoen.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie