Kopieer de handelingen van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoin miner-fabrikant Bitmain verkoopt 17.000 Antminers aan Amerikaanse hostingprovider

Blockchain-hostingprovider Core Scientific heeft een megadeal gesloten met de Chinese bitcoin (BTC) miner-fabrikant Bitmain. Het gaat hierbij om de aankoop van het nieuwste type bitcoin-mining rigs.

De Amerikaanse firma zal namens haar klanten en voor eigen gebruik meer dan 17.000 S19 Antminers van Bitmain kopen. Dit zou volgens hen het grootste aantal S19-machines ooit zijn dat door één blockchain-hostingbedrijf is gekocht. De deal vindt waarschijnlijk plaats omdat Bitmain afgelopen oktober ’s werelds grootste mining faciliteit wist te openen in Rockdale, Texas.

- Advertentie -

De voormalige COO van Microsoft en huidige president en CEO van Core Scientific, Kevin Turner, laat weten tevreden te zijn met de aankoop van de nieuwe Antminers:

“Core Scientific heeft de eerste van Bitmains nieuwste ASIC-miners ontvangen, is begonnen met testen, en heeft succesvol de bestaande hash-snelheid verhoogd om een ​​110 TH/s te bereiken ±3%.”

Uit recente ontwikkelingen blijkt dat er groeiende interesse is naar het uitvoeren van mining-activiteiten in Noord-Amerika, wat ook erkend wordt door Chief Customer Service Officer van Core Scientific, Russell Cann.

Hij liet in een interview met Cointelegraph weten dat Core Scientific van mening is dat naast de toenemende acceptatie van crypto als belegging, de regelgeving, aanwezigheid van meerdere energiebronnen en de geschikte klimatologische omstandigheden hier ook belangrijke rol in spelen. Volgens hem zou dit beleggers de mogelijkheid geven om hun beleggingen wereldwijd te kunnen diversifiëren.

“Belangrijk is dat met de daling van de energieprijzen, de goedkopere gebieden in de VS en Canada unieke kansen creëren voor grotere miners, zoals Core Scientific.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.185,08 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.185,08 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...