UNICEF_laat_website_bezoekers_doneren_door_mining_van_monero

UNICEF wilt je CPU gebruiken om geld op te halen voor kinderen

UNICEF Australia, een organisatie die zich toewijdt aan humanitaire hulp voor minder bedeelde kinderen, houdt zich bezig met goede doelen terwijl er tegelijkertijd een nieuwe geldstroom wordt gehanteerd.

De organisatie heeft The HopePage in het leven geroepen die is ontworpen om de CPU rekenkracht van lokale websitebezoekers te gebruiken voor cryptocurrency mining; de energieverbruikende manier om complexe rekensommen op te lossen en zo blockchain blocks op te lossen en cryptocurrencies als Bitcoin aan te maken. Door het doneren van computer-rekenkracht om crypto te minen – in dit geval gaat het om de cryptocurrency Monero – kunnen websitebezoekers automatisch geld doneren aan UNICEF Australia. Sinds afgelopen maandag hebben bijna 2000 mensen hier aan deelgenomen.

De gegenereerde digitale valuta helpt UNICEF om zowel de rechten van kinderen te beschermen en hun levens te redden, wat weerslag vindt in de gedachte van blockchain veteranen omtrent de sociale impact van blockchain.

Advertentie

Jennifer Tierney, director of fundraising en communications liet het volgende weten:

We wilden opkomende technologieën gebruiken om meer bewustzijn te creëren omtrent humanitaire crises en om donaties te vergaren om kinderen in deze crises te kunnen helpen. The HopePage geeft Australiërs de kans om kwetsbare kinderen hulp en hoop te bieden, simpelweg door de website te bezoeken.

The HopePage vraagt gebruikers toestemming om CPU rekenkracht te gebruiken voor het mining proces; beleefdheid die sommige bedrijven, die in het geheim hetzelfde deden, niet hebben kunnen opbrengen.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.683,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.710,44 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.738,45 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.739,54 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€5.758,62 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€5.764,33 Kopen
Laatste nieuws