Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
17/06/2019 11:17 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 12:49

Nieuwe details over Google Stadia, pre-order al beschikbaar!

Nieuws

Zoals we al eerder schreven gaat Google met Stadia de strijd om online gaming aan met Sony en Microsoft. Sony rekent in principe geen kosten voor het online gamen, maar bij Microsoft wordt er wel een maandelijks bedrag gerekend.
Google Stadia gaat $9,99 per maand kosten en mocht je november dit jaar direct aan de slag willen, dan zal je een limited edition versie van de hardware moeten kopen voor $129,99. Je hebt dan wel direct alle hardware in huis om naar hartenlust te gamen. Dat betekent gamen met een 4K resolutie, 60 FPS, 5.1 surround geluid en HDR color. Daarbij krijg je de hoogste snelheid die Google kan bieden én prioriteit als het gaat om het selecteren van je username op Google Stadia. Als welkomstcadeau zijn de eerste drie maanden gamen gratis en krijg je een ‘buddy pass’ waarmee je een vriend ook de eerste drie maanden gratis kan laten gamen. Volgend jaar wordt een goedkoper plan aangeboden.
nieuwe_details_over_google_stadia_pre-order_al_beschikbaar_specificatiesBron: Ars Technica
Google heeft ook een lijst gepresenteerd met spellen die met de lancering van Google Stadia beschikbaar zullen zijn. In aanloop naar de release in november zal deze lijst aangevuld worden met andere titels.
nieuwe_details_over_google_stadia_pre-order_al_beschikbaar_spellen
Bron: Ars Technica
Ga jij ‘m kopen?!
Heb je vanmorgen de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie