nieuwe_details_over_google_stadia_pre-order_al_beschikbaar

Nieuwe details over Google Stadia, pre-order al beschikbaar!

Zoals we al eerder schreven gaat Google met Stadia de strijd om online gaming aan met Sony en Microsoft. Sony rekent in principe geen kosten voor het online gamen, maar bij Microsoft wordt er wel een maandelijks bedrag gerekend.

Google Stadia gaat $9,99 per maand kosten en mocht je november dit jaar direct aan de slag willen, dan zal je een limited edition versie van de hardware moeten kopen voor $129,99. Je hebt dan wel direct alle hardware in huis om naar hartenlust te gamen. Dat betekent gamen met een 4K resolutie, 60 FPS, 5.1 surround geluid en HDR color. Daarbij krijg je de hoogste snelheid die Google kan bieden én prioriteit als het gaat om het selecteren van je username op Google Stadia. Als welkomstcadeau zijn de eerste drie maanden gamen gratis en krijg je een ‘buddy pass’ waarmee je een vriend ook de eerste drie maanden gratis kan laten gamen. Volgend jaar wordt een goedkoper plan aangeboden.

nieuwe_details_over_google_stadia_pre-order_al_beschikbaar_specificatiesBron: Ars Technica

Google heeft ook een lijst gepresenteerd met spellen die met de lancering van Google Stadia beschikbaar zullen zijn. In aanloop naar de release in november zal deze lijst aangevuld worden met andere titels.

nieuwe_details_over_google_stadia_pre-order_al_beschikbaar_spellen
Bron: Ars Technica

Ga jij ‘m kopen?!

Heb je vanmorgen de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€8.133,33 Kopen
Litebit

4.5/5

€8.135,08 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€8.100,51 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€8.114,50 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€8.038,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.190,09 Kopen
Bitonic

3.4/5

€8.104,66 Kopen
Laatste nieuws