Op zoek naar passief inkomen? Probeer Coinmerce Earn!

Geen onderdeel…
Op zoek naar passief inkomen? Probeer Coinmerce Earn!

Foto: maxsattana/Shutterstock

Je hoort het de laatste jaren steeds vaker voorbij komen; passief inkomen. Een manier om geld te verdienen met ‘niks doen’. In veel gevallen klinkt dat als te mooi om waar te zijn, maar dit is gelukkig lang niet altijd het geval. Dat weet Nederlands crypto exchange Coinmerce ook en daarom hebben ze Coinmerce Earn geïntroduceerd.

Coinmerce Earn stelt je in staat om tot wel 15% bonus te pakken op je cryptocurrencies. Je hoeft het alleen maar beschikbaar te stellen aan institutionele beleggers. Ben je benieuwd naar hoe dit werkt? Lees dan vooral verder!

Wat is Coinmerce Earn?

Coinmerce Earn is een manier om op passieve wijze inkomen te generen uit je cryptocurrencies. Met een druk op de knop gaan institutionele beleggers met jouw crypto aan de slag om het te investeren. Hiervoor wordt je beloond in de cryptocurrency waarvoor je Earn geactiveerd hebt. De beloning kan oplopen tot wel 15%. Bij stablecoins is dit 6%.

Coinmerce biedt op dit moment 30 coins aan die je kunt gebruiken voor Earn. Gebruikers kunnen al beginnen vanaf €10. Hier zitten verder ook geen kosten aan verbonden en men kan bijstorten en op ieder moment stoppen. De uitbetaling van de bonus vindt wekelijks plaats en Coinmerce hanteert bovendien de hoogste percentages van Nederland. Coinmerce Earn is dus mogelijk dé manier om jouw cryptocurrencies voor jou te laten werken.

De hoogste percentages en het grootste aanbod

Coinmerce is niet de enige in Nederland die mogelijkheden biedt om een passief inkomen uit crypto te verkrijgen. Wel hebben zij het grootste aanbod en bieden ze de hoogste percentages. Ondertussen heeft de hard groeiende crypto exchange ruim 200 coins die gebruikers kunnen kopen, verkopen of simpelweg vasthouden. Hiervan zijn er op het moment van schrijven dus 30 te activeren voor Earn. Het aanbod met bijbehorende beloningen vind je hier.

Daarnaast kunnen gebruikers van Coinmerce er ook nog voor kiezen om middels staking geld te verdienen. Hiervoor biedt Coinmerce 12 coins aan en dit zullen er in de toekomst meer worden. De maximale beloning die hieruit voortkomt is 10%.

Wil je ook gebruik gaan maken van Coinmerce Earn? Maak dan een account aan op de website en ontdek de mogelijkheden!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie