Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies goedgekeurd voor trading in New York State

De New York State Department of Financial Services, de financiële toezichthouder van de staat New York, heeft onlangs 8 nieuwe tokens goedgekeurd die verkocht en getrade mogen worden, 10 andere coins mogen daarnaast worden ondersteund voor custody-diensten door banken.

De 8 tokens die momenteel goedgekeurd zijn volgens het persbericht van New York Department of Financial Services zijn: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Gemini Dollar (GUSD), Binance USD (BUSD), Pax Gold (PAXG) en Paxos Standard Token (PAX). De NYDFS heeft naast deze coins ook XRP en Ethereum Classic (ETC) goedgekeurd voor custody-diensten.

- Advertentie -

Alle instanties die door DFS een vergunning hebben gekregen om zakelijke activiteiten in virtuele valuta uit te voeren in New York, mag munten van de groene lijst gebruiken voor het goedgekeurde doel. Echter moet er nog wel vooraf aangekondigd worden dat er gebruik gemaakt wordt van een currency op de groene lijst.

In het persbericht kwam ook naar voren dat de NYDFS altijd het recht behoudt om tokens van de groene lijst te verwijderen op ieder moment. Daarnaast behouden ze zich ook het recht voor om elke token op te schorten mocht dat nodig zijn.

De NYDFS is hoofdverantwoordelijk voor nieuwe regulaties rondom cryptocurrencies. Zo zijn ze verantwoordelijk voor het verstrekken van de Bitlicense, een zakelijke licenties voor het gebruik van cryptocurrencies.

In juni gaf de regulator aan een alternatieve licentie te ontwikkelingen voor bedrijven die crypto tokens willen listen. Ze maken het op deze nieuwe manier mogelijk om een samenwerking aan te gaan met een bedrijf dat al een licentie heeft. Op die manier kunnen zij op sleeptouw genomen worden om op die manier onder de juiste voorwaarden te voldoen die gesteld zijn door de NYDFS.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.378,44 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.378,44 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...