De Crypto Czar van de SEC gaat op tour

De ‘Crypto Czar’ van de SEC gaat op tour om de crypto industrie te ontmoeten

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gaat op tour om mensen uit de cryptocurrency industrie te ontmoeten, dat meldt de Strategic Hub for Innovation and Financial Technology (FinHub), de afdeling van de SEC die interactie zoekt met mensen uit de financiële technologie (FinTech) industrie, op haar website.

De SEC is van plan “lokale peer-to-peer” ontmoetingen te organiseren door de Verenigde Staten heen zodat de cryptocurrency gemeenschap een kans krijgt om met het personeel van SEC’s FinHub te spreken, vragen te stellen en hun werk te tonen.

Valerie Szczepanik, Senior Advisor Digital Assets bij de SEC, ook wel bekend als de “Crypto Czar”, zegt dat de SEC graag vragen wil beantwoorden, maar dat zij geen juridisch advies kan geven.

Advertentie

Tevens hoopt Szczepanik dat het directe contact ook nieuwe lokale bedrijven in de cryptocurrency-industrie kan helpen:

We willen echt contact zoeken met mensen die op dit gebied willen innoveren en ze moeten weten dat het meestal een positieve ervaring is. Ik hoop dit ook op lokaal niveau gestalte te geven gezien ik weet dat niet iedereen naar D.C. of New York kan reizen.

De eerste ontmoeting zal plaatsvinden in San Francisco op 26 maart, daarna volgt Denver.

SEC Commissielid Hester Peirce, ook wel bekend als de “Crypto Mom,” sprak op 8 maart tijdens de MIT Bitcoin Expo in Boston. Ze wees erop dat een bepaalde terughoudendheid bij het opzetten van regelgeving omtrent cryptocurrency wenselijk is zodat de markt ook zichzelf kan reguleren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.706,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.736,56 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.760,57 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.764,01 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.777,47 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.777,67 Kopen
Laatste nieuws