Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Gibraltar lanceert adviesgroep ten behoeve van blockchain opleidingen

In samenwerking met de overheid van Gibraltar heeft de University of Gibraltar een adviesgroep gelanceerd die zich richt op de ontwikkeling van blockchain gerelateerde opleidingen. Dit rapporteert nationale nieuwszender Gibraltar Chronicle gisteren 19 oktober.

De adviesgroep, genaamd New Technologies in Education (NTiE) is een samenwerkingsverband van de hierboven genoemde partijen en een aantal grote technologische bedrijven in het land. Voor zowel de private sector als de overheidssector zal de adviesgroep de vraag naar kennis en vaardigheden omtrent blockchain in kaart brengen om opleidingsmateriaal te ontwikkelen. De opleidingen, die naar verwachting later dit jaar het licht zullen zien zullen afgestemd zijn op feedback en input van bedrijven die al met blockchain-technologie werken.

- Advertentie -

Gilbert Licudi, de Gibraltarese minister die zich bezig gaat houden met de University of Gibraltar, zei het volgende:

Toegang verlenen tot innovatieve opleidingen met input van experts die de technologie in de private sector gebruiken is een cruciaal component als het gaat om de ontwikkeling van een duurzame, commerciële gemeenschap omtrent distributed ledger technology (DLT) in Gibraltar.

Volgens Minister van Educatie, John Cortes, biedt maar 27% van de universiteiten wereldwijd opleidingen aan omtrent blockchain. De helft van de top 50 internationale universiteiten is hier al mee bezig, waaruit hij de conclusie trekt dat de interesse in de technologie groeit. Cryptocurrency exchange Coinbase voerde afgelopen augustus nog een studie uit waaruit blijkt dat opleidingen betreffende blockchain en cryptocurrencies het populairst zijn in Amerika. Een schamele 5 van de 18 universiteiten buiten Amerika blijkt ten minste een dergelijke opleiding aan te bieden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.482,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.448,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.509,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.510,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.543,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.448,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.482,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.509,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.510,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.543,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...