Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Grote Zuid-Koreaanse universiteit gaat diploma’s uitgeven op de ICON (ICX) blockchain

Postech, een van de top universiteiten van Zuid-Korea, is van plan om diploma’s uit te geven op de blockchain. Dat meldt Min Kim, medeoprichter van ICON, 14 januari op Twitter:

- Advertentie -

De diploma’s zullen uitgegeven worden op het BROOF platform van het Zuid-Koreaanse ICONLOOP blockchain-project. BROOF is een nieuw platform gericht op het uitgeven van vergunningen in meerdere sectoren.

Daarnaast gaat ook Saramin, het grootste recruitmentbedrijf van Korea, BROOF gebruiken om werkcertificaten uit te geven en te verifiëren, blijkt uit de nieuwsbrief van ICON.

Blockchain-technologie zou ideaal zijn voor het uitgeven van dergelijke vergunningen en diploma’s. De transparante en onveranderbare aard van blockchain zorgt ervoor dat fraude en falsificatie van documenten als diploma’s vrijwel onmogelijk wordt.

Tevens zorgt blockchain-technologie ervoor dat de kosten drastisch omlaag kunnen worden gebracht. Studenten en instanties hoeven geen papieren versies meer op te slaan en mensen zouden gemakkelijk de authenticiteit van een diploma kunnen verifiëren met een druk op de knop.

Min Kim verwacht dat op een dag dit de facto standaard wordt dat alle universiteiten en scholen gaan gebruiken. Zoals hij zelf zegt: “Dat is pas echte adoptie.”

ICON (ICX), de cryptocurrency van ICONLOOP, doet het echter niet zo goed. De altcoin bereikte onlangs nog zijn laagste punt ooit rond $0,018 op 3 januari. ICON stond twee jaar geleden op 9 januari nog rond $11,42, een verlies dus van bijna 100%. Crypto Michael, een Nederlandse handelaar, noemde het onlangs een “verdrietig verhaal:”

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!abonneren_youtube

Met David en ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.016,86 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.016,86 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...