Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

John McAfee gaat het gevecht met de Amerikaanse belastingdienst aan

In een serie tweets probeert McAfee de Amerikaanse belastingdienst, de Internal Revenue Service (IRS), uit de tent te lokken. Hij zou al acht jaar geen aangifte meer hebben gedaan omdat belastingen volgens hem “illegaal” zijn.

Het is zeer waarschijnlijk dat de IRS actie gaat ondernemen, maar McAfee zegt klaar voor het gevecht te zijn. Op Twitter legt hij in drie tweets uit hoe de situatie ervoor staat:

Ter voorbereiding op mijn gevecht met de IRS: ik heb expres nooit transacties met privacy crypto’s uitgevoerd. Datzelfde geldt voor iedereen in Team McAfee. We gebruikten uitsluitend Ethereum, Bitcoin en andere traceerbare munten. Het is onmogelijk om transacties te verbergen met behulp van deze crypto’s. Wallets kunnen door iedereen worden ingezien.

- Advertentie -

Ik heb op geen enkel moment exchanges gebruikt. Ik heb transacties uitgevoerd met andere Team Mcafee-leden met behulp van traceerbare cryptocurrencies, die op hun beurt eventuele exchanges hebben gebruikt. Ik wilde niet dat de IRS mijn geld niet meer kon traceren door coins naar een niet-traceerbare Exchange wallet te verplaatsen. Mijn financiën zijn open en transparant.

De IRS nam nooit de moeite om mij te auditeren, ondanks het feit dat ik al jaren geen aangifte heb gedaan. Waarom? Omdat een audit niets onregelmatigs zou hebben blootgelegd en aanklachten onmogelijk zouden zijn. In plaats daarvan kunnen ze nu een voor hun passend verhaal verzinnen. Dit is het kenmerk van corruptie.

Het is onwaarschijnlijk dat de IRS vanwege de tweets geen actie onderneemt. Echter heeft de IRS nog geen commentaar gegeven op de situatie McAfee. Hoe dan ook, het wordt een interessant gevecht tussen de autoriteiten en crypto. Stay tuned!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.811,39 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.687,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.739,52 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.755,97 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.687,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.739,52 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.755,97 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.811,39 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...