Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Queensland investeert in crypto-startup TravelbyBit om toerisme te promoten

De regering van de Australische deelstaat Queensland, zal een bijdrage van A$100.000 leveren aan TravelbyBit, een crypto-startup, blijkt uit een officiële verklaring op haar website. De donatie maakt deel uit van het Advance Queensland Ignite Ideas Fund van meer dan A$8,3 miljoen dat verdeeld wordt onder 70 lokale bedrijven om de innovatie en het toerisme in de regio te bevorderen.

TravelbyBit is een cryptocurrency betalings-platform voor de reis- en toeristenindustrie. Het doel van de donatie is om het toerisme in Queensland een boost te geven door reisaanbiedingen te verkopen met cryptocurrency en daardoor meer banen te creëren. Minister van Innovatie Kate Jones zei het volgende hierover.

Toerisme is een van de belangrijkste industrieën van Queensland. TravelbyBit heeft een slimme manier gevonden om het voor bezoekers in onze staat gemakkelijker te maken om hun aankopen te betalen met een groeiend aantal bedrijven die cryptocurrency-betalingen accepteren. Ik begrijp dat TravelbyBit zich specifiek richt op plaatsen zoals Bundaberg (langs het Great Barrier Reef), waarbij het cryptocurrency gebruikt om het voor toeristen makkelijker maakt om vakanties te boeken.

- Advertentie -

De crypto-betaalapp van TravelbyBit wordt op meer dan 30 verkooppunten in de regio gebruikt. Dit zijn onder meer resorts, touroperator en restaurants in Agnes Water, een toeristische bestemming aan het strand die nu wordt aangekondigd al de eerste “digital currency town” van Australië. De app ondersteund betalingen in Bitcoin (BTC), Dash (DASH), NEM (XEM), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH).

Mede-oprichter en CEO van TravelbyBit, Caleb Yeoh, zei dat het bedrijf een partnerschap heeft gesloten met Brisbane Airport Corporation om “de eerste crypto-vriendelijke luchthaven ter wereld” te worden. Over de donatie van de overheid zei hij het volgende:

We hebben over heel Australië verspreid meer dan 150 handelaren die ons systeem gebruiken en dankzij deze financiering kunnen we onze app doorontwikkelen tot een speciaal gebouwd platform dat cryptocurrencies vanuit overal ter wereld accepteert. Dit zal niet alleen meer banen in ons team opleveren, maar ook in de bredere toerismesector.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.104,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.129,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.155,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.192,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.290,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.290,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.104,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.129,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.155,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.192,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...