Erik Juffermans Erik Juffermans
30/03/2023 16:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/03/2023 16:45

XRP of snackbar: deze snack had je €318 kunnen opleveren

xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
XRP-ripple-rechtszaak

Foto: Shutterstock/FellowNeko

Heb je de afgelopen jaren ooit een kaassoufflé of een andere versnapering uit de muur getrokken? Het zou heel goed kunnen dat je die snack beter had kunnen laten liggen en in plaats daarvan voor die paar euro Ripple (XRP) had aangeschaft. We leggen je precies uit waarom, en hoe je bij Bitvavo 10 euro aan gratis crypto kunt krijgen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

XRP koers

Eerst even terug naar die keer dat je die kaassoufflé en dat patatje kocht in de stad. Als je die paar euro toen in XRP had gestoken dan waren je ripple tokens nu meer dan 300 euro waard geweest. Had je je XRP op het juiste moment verkocht in het begin van 2018 dan had je nu zelfs bijna 2 duizend euro in handen. 

Als je op dat moment een groter bedrag in XRP had gestoken, laten we zeggen zo’n 1000 euro, dan had je jezelf nu rijk kunnen rekenen. De waarde van 1000 euro aan XRP op die ene dag dat je een heerlijke snack kocht in 2018 zou vandaag de dag gestegen zijn tot vele tienduizenden euro’s!

Zo snel kan het gaan in crypto land. Je weet nooit wat een kleine investering kan betekenen. Misschien dat je de volgende keer als je op het punt staat dat patatje of die milkshake te kopen nog even heel goed nadenkt.

Een dure kaassouflé

De koers van XRP staat op het moment van schrijven iets meer dan 50 eurocent. Dat is weleens anders geweest. Een paar jaar geleden gingen XRP tokens de toonbank over voor nog geen halve cent per stuk. 

Dat is een vermenigvuldiging van maar liefst honderd in een paar jaar tijd! Daarbij komt dat XRP veel meer waard is geweest. Begin 2018 was XRP zelfs meer dan 3 euro per token waard. De kans is zeker aanwezig dat XRP die hoogtes weer zal kunnen bereiken de komende jaren.

Sinds 2018 is XRP altijd een favoriet geweest in crypto land, en het heeft constant laten zien zich sterk te houden onder zware druk. De afgelopen weken maakte XRP zelfs een zeer indrukwekkende opmars en steeg met ruim 50 procent, en wie weet heeft XRP nog meer in zijn mars de komende weken.

Meld je nu aan bij het Nederlandse Bitvavo en verhandel vandaag nog je allereerste XRP en daarnaast een ruim aanbod aan andere crypto munten. Als kers op de taart krijg je bij Bitvavo nu zelfs 10 euro aan BTC, ETH of XRP helemaal gratis.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie