Ivo Melchers Ivo Melchers
10/07/2024 16:44 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2024 13:59

3x goed nieuws voor Shiba Inu & Nederlanders krijgen gratis SHIB

shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
Cryptomiljonair legt uit: zo bracht Shiba Inu hem vlug 1,24 miljoen op

Foto: FellowNeko/Shutterstock

Er lijkt weer licht aan het einde van de tunnel te zijn voor de cryptomarkt. Bitcoin (BTC) is op weg om voor het eerst in meer dan een maand drie achtereenvolgende groene dagen neer te zetten, en heeft daarmee eigenhandig de gehele cryptomarkt een opkikker gegeven. Memecoin shiba inu (SHIB) heeft de afgelopen dagen een opmerkelijk herstel vertoond, en er zijn verschillende positieve ontwikkelingen die de koers de komende tijd verder omhoog kunnen drijven.

De gunstige data is ook de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct niet ontgaan. Anycoin Direct biedt momenteel dan ook een leuke actie waarmee nieuwe gebruikers gratis en voor niets 400.000 SHIB krijgen. Maak gratis een account aan en profiteer direct van deze tijdelijke actie.

Waarom shiba inu een koersexplosie tegemoet kan gaan

Er lijkt een grote opmars voor de tweede grootste memecoin in de maak aangezien whales de laatste tijd grote hoeveelheden SHIB-tokens hebben ingekocht. Op basis van gegevens van blockchain-analyseplatform IntoTheBlock is het volume van grote SHIB-transacties, elk met een waarde van minimaal $100.000, afgelopen zaterdag met maar liefst 176% gestegen. Dit gebeurde een dag nadat de SHIB koers zijn bodem vond na weken aan meedogenloze neerwaartse prijsactie.

Blockchain-analyseplatform Santiment liet een dag eerder op socialmediaplatform X bovendien al weten non-exchange whales hun zakken blijven acummuleren, terwijl de wallets van ‘’exchange-whales’’ juist krimpen.

Wanneer whales hun tokens niet op beurzen bewaren, is de kans kleiner dat ze sneller zullen verkopen. Het mag duidelijk zijn dat deze lagere verkoopdruk gunstig is voor de prijs van SHIB.

Achter de schermen is er ook een andere bemoedigende ontwikkeling gaande. De burn rate van shiba inu is vandaag met bijna 350% de lucht in geschoten, wat heeft geresulteerd in de vernietiging van bijna 28 miljoen tokens. Hoewel de dollarwaarde van de vernietigende voorraad klein lijkt, kunnen voortdurende inspanningen om tokens te verbranden een positief effect hebben op de onderliggende koers.

Dit vermindert namelijk de circulerende voorraad van SHIB, wat, samen met een gelijke of toenemende vraag, kan leiden tot een stijgende prijs.

Op 7 juli werd een vergelijkbare opleving waargenomen toen de burn rate met 800% steeg tijdens een prijsherstel van SHIB. Deze ontwikkelingen suggereren dat de koers binnenkort weer zou kunnen stijgen.

Ontvang gratis 400.000 SHIB

Alles bij elkaar genomen lijkt de koers van shiba inu rijp voor een verder herstel. Uiteraard moet niet vergeten worden dat de verstrekte positieve data geen garantie bieden voor een stijging van de SHIB. Er zijn nog veel meer factoren die invloed uitoefenen op de koers, en dus blijft de prijsactie voor de korte termijn erg onzeker.

Wat de koers van SHIB ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 400.000 SHIB helemaal gratis in ontvangst mogen nemen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Pak 400.000 SHIB gratis

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie
Advertentie