Ivo Melchers Ivo Melchers
09/03/2024 15:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/03/2024 15:06

Update: duizenden Nederlanders ontvingen al gratis crypto van Bitvavo

Nieuws
Update: duizenden Nederlanders ontvingen al gratis crypto van Bitvavo

Foto: Rneaw/Shutterstock

Er lijkt geen einde te komen aan de enorme prijsrally van bitcoin (BTC). De afgelopen week heeft bitcoin tot tweemaal toe een nieuwe recordprijs behaald, met 70.000 dollar als absolute piek. De rest van de markt zet eveneens krachtig door, waardoor de belangstelling voor crypto opmerkelijk opbloeit.

Een nieuwe bullmarkt lijkt nu daadwerkelijk te zijn begonnen, en de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo wil nieuwkomers zo veel mogelijk op weg helpen met een unieke welkomstbonus van 20 euro.

Bitvavo viert bloeiende markt

Op dinsdag schoot bitcoin voorbij zijn in november bereikte all-time high, tot een absolute piek van 69.350 dollar. Bitcoin daalde direct na de piek tot een dieptepunt van om en nabij de 59.000 dollar. Zelfs deze crash heeft bitcoin niet ervan weerhouden om verder te knallen, aangezien gisteren de mijlpaal van 70.000 dollar werd geëvenaard.

Er zijn bovendien talloze altcoins, voornamelijk degenen gerelateerd aan artificial intelligence (AI) en memes, die net als voorgaande weken als een raket de lucht in zijn geschoten. Het heeft de discussie doen opwaaien over een zogeheten ‘altseason’, maar hier is momenteel nog geen sprake van.

Vanzelfsprekend brengt de opleving in de markt een golf van nieuwkomers met zich mee.. Bitvavo, de grootste exchange van ons land, biedt hen sinds kort een bijzondere bonus van 20 euro aan waarmee men de cryptomarkt kan verkennen.

Ook in Nederland leeft crypto weer volop. De tijdelijke aanbieding van Bitvavo wordt dan ook volop gebruikt. Duizenden, zo niet tienduizenden mensen hebben via deze weg gratis crypto gekregen.

Gezien de snelheid waarmee de markt nu omhoogschiet, kan die 20 euro binnen de kortste keren flink meer waard worden.

Stel je voor dat je je welkomstbonus vorige week had geïnvesteerd in floki (FLOKI) of pepe (PEPE), de uitblinkers van de afgelopen week, dan had je nu meer dan het dubbele van je inleg kunnen hebben.

Met een toename van 116% in slechts 7 dagen zou de initiële investering van 20 euro in FLOKI zijn uitgegroeid tot 42 euro. PEPE is bovendien 105% de lucht in geschoten, waardoor de bonus opeens een waarde van 41 euro zou dragen.

Gratis crypto bij Bitvavo, zo doe je mee

In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, hebben we een speciale deal voor onze lezers om het historische succes van bitcoin te vieren.

Iedere nieuwe gebruiker van Bitvavo ontvang tijdelijk 20 euro aan gratis crypto.

Hoe werkt dit precies? Via deze pagina kun je gemakkelijk een account aanmaken en je eerste 20 euro aan crypto claimen. Deze 20 euro kun vervolgens zelf omzetten in welke crypto je maar wil. Wil je dus bitcoin, dogecoin (DOGE) of bijvoorbeeld ripple (XRP)? Het kan allemaal. Het aanbod van Bitvavo bestaat momenteel uit meer dan 200 verschillende soorten cryptomunten. Je hebt dus keuze genoeg.

Meld je aan via onderstaande knop om de 20 euro bonus in ontvangst te nemen:

Pak 20 euro gratis

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie