Aan Huobi gelieerde exchange HBUS opent platform in VS

De aan Huobi gelieerde cryptocurrency exchange HBUS is officieel geopend voor bedrijven in de Verenigde Staten. Hiermee opent het voor een van ‘s werelds grootste cryptobedrijven de deur naar een grote internationale markt.

- Advertentie -

Hoewel HBUS niet formeel onder de vlag van Huobi opereert, is HBUS een “strategische partner” van het in Singapore gevestigde Huobi, dat al de op drie na grootste cryptocurrency exchange ter wereld beheert.

Frank Fu, CEO van HBUS zei in een verklaring aan CCN het volgende:

Onze strategische partner Huobi is uitgegroeid tot de grootste markt voor digitale activa wereldwijd. Naarmate de acceptatie van virtuele activa en digitale activa door beleggers toeneemt, zien we een ongelooflijke grote vraag in de VS. We zijn verheugd om als strategische partner van Huobi het groeiend aantal mensen dat deelneemt aan virtuele valutahandel te dienen.

Net als veel Amerikaanse beurzen is HBUS gebaseerd in San Francisco en zal het bij de lancering negen cryptocurrencies ondersteunen: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash, Tether en Civic. Opvallend afwezig is de ondersteuning voor de Huobi-token, die het bedrijf in januari van dit jaar lanceerde en waarvan wordt gezegd dat het zal dienen als basis voor Huobi’s “financiële protocol van de volgende generatie”.

Amerikaanse klanten uit 41 staten kunnen direct beginnen met het storten van fiatgeld op het HBUS-platform, maar zullen geen financiële opnames kunnen doen totdat het platform haar handelsmarkt opent op 10 juli. Traders die zich voorafgaand aan de lancering registreren ontvangen een maand commissie-vrije transacties.

HBUS ondersteunt momenteel geen fiat trading-pairs en het platform is niet beschikbaar in de staten Alabama, Connecticut, Georgia, Louisiana, New York, North Carolina, Hawaii, Vermont en Washington.

- Advertentie -

Huobi breidt, zoals Crypto Insiders op de Huobi European Quant Summit al te horen kreeg, in een razend tempo uit, net als Binance en OKEx, haar belangrijkste concurrenten. Deze week opende het bedrijf een handelsplatform in Australië, een actie die slechts enkele dagen na de opening van een kantoor in Londen volgde.

Eerder in 2018 opende Huobi een filiaal in Canada en daarnaast hebben lokale mediabronnen gemeld dat het bedrijf bezig is met een lancering in Brazilië.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€15.892,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.603,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.621,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.691,60 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.704,60 Kopen
Laatste nieuws
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...