Rico Engelbarts
07/07/2018 12:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/07/2018 12:20

Aan Huobi gelieerde exchange HBUS opent platform in VS

Nieuws
aan_huobi_gelieerde_cryptocurrency_exchange_HBUS_opent_platform_in_VS_Amerika

De aan Huobi gelieerde cryptocurrency exchange HBUS is officieel geopend voor bedrijven in de Verenigde Staten. Hiermee opent het voor een van ‘s werelds grootste cryptobedrijven de deur naar een grote internationale markt.
Hoewel HBUS niet formeel onder de vlag van Huobi opereert, is HBUS een “strategische partner” van het in Singapore gevestigde Huobi, dat al de op drie na grootste cryptocurrency exchange ter wereld beheert.
Frank Fu, CEO van HBUS zei in een verklaring aan CCN het volgende:

Onze strategische partner Huobi is uitgegroeid tot de grootste markt voor digitale activa wereldwijd. Naarmate de acceptatie van virtuele activa en digitale activa door beleggers toeneemt, zien we een ongelooflijke grote vraag in de VS. We zijn verheugd om als strategische partner van Huobi het groeiend aantal mensen dat deelneemt aan virtuele valutahandel te dienen.

Net als veel Amerikaanse beurzen is HBUS gebaseerd in San Francisco en zal het bij de lancering negen cryptocurrencies ondersteunen: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash, Tether en Civic. Opvallend afwezig is de ondersteuning voor de Huobi-token, die het bedrijf in januari van dit jaar lanceerde en waarvan wordt gezegd dat het zal dienen als basis voor Huobi’s “financiële protocol van de volgende generatie”.
Amerikaanse klanten uit 41 staten kunnen direct beginnen met het storten van fiatgeld op het HBUS-platform, maar zullen geen financiële opnames kunnen doen totdat het platform haar handelsmarkt opent op 10 juli. Traders die zich voorafgaand aan de lancering registreren ontvangen een maand commissie-vrije transacties.
HBUS ondersteunt momenteel geen fiat trading-pairs en het platform is niet beschikbaar in de staten Alabama, Connecticut, Georgia, Louisiana, New York, North Carolina, Hawaii, Vermont en Washington.
Huobi breidt, zoals Crypto Insiders op de Huobi European Quant Summit al te horen kreeg, in een razend tempo uit, net als Binance en OKEx, haar belangrijkste concurrenten. Deze week opende het bedrijf een handelsplatform in Australië, een actie die slechts enkele dagen na de opening van een kantoor in Londen volgde.
Eerder in 2018 opende Huobi een filiaal in Canada en daarnaast hebben lokale mediabronnen gemeld dat het bedrijf bezig is met een lancering in Brazilië.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement