Rico Engelbarts
07/07/2018 12:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/07/2018 12:20

Aan Huobi gelieerde exchange HBUS opent platform in VS

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
aan_huobi_gelieerde_cryptocurrency_exchange_HBUS_opent_platform_in_VS_Amerika

De aan Huobi gelieerde cryptocurrency exchange HBUS is officieel geopend voor bedrijven in de Verenigde Staten. Hiermee opent het voor een van ‘s werelds grootste cryptobedrijven de deur naar een grote internationale markt.
Hoewel HBUS niet formeel onder de vlag van Huobi opereert, is HBUS een “strategische partner” van het in Singapore gevestigde Huobi, dat al de op drie na grootste cryptocurrency exchange ter wereld beheert.
Frank Fu, CEO van HBUS zei in een verklaring aan CCN het volgende:

Onze strategische partner Huobi is uitgegroeid tot de grootste markt voor digitale activa wereldwijd. Naarmate de acceptatie van virtuele activa en digitale activa door beleggers toeneemt, zien we een ongelooflijke grote vraag in de VS. We zijn verheugd om als strategische partner van Huobi het groeiend aantal mensen dat deelneemt aan virtuele valutahandel te dienen.

Net als veel Amerikaanse beurzen is HBUS gebaseerd in San Francisco en zal het bij de lancering negen cryptocurrencies ondersteunen: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash, Tether en Civic. Opvallend afwezig is de ondersteuning voor de Huobi-token, die het bedrijf in januari van dit jaar lanceerde en waarvan wordt gezegd dat het zal dienen als basis voor Huobi’s “financiële protocol van de volgende generatie”.
Amerikaanse klanten uit 41 staten kunnen direct beginnen met het storten van fiatgeld op het HBUS-platform, maar zullen geen financiële opnames kunnen doen totdat het platform haar handelsmarkt opent op 10 juli. Traders die zich voorafgaand aan de lancering registreren ontvangen een maand commissie-vrije transacties.
HBUS ondersteunt momenteel geen fiat trading-pairs en het platform is niet beschikbaar in de staten Alabama, Connecticut, Georgia, Louisiana, New York, North Carolina, Hawaii, Vermont en Washington.
Huobi breidt, zoals Crypto Insiders op de Huobi European Quant Summit al te horen kreeg, in een razend tempo uit, net als Binance en OKEx, haar belangrijkste concurrenten. Deze week opende het bedrijf een handelsplatform in Australië, een actie die slechts enkele dagen na de opening van een kantoor in Londen volgde.
Eerder in 2018 opende Huobi een filiaal in Canada en daarnaast hebben lokale mediabronnen gemeld dat het bedrijf bezig is met een lancering in Brazilië.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Bitcoin volgt patroon uit 2016 perfect, suggereert nieuwe stijging
Coinbase waarschuwt: Onrustig crypto-kwartaal op komst
Miljarden aan bitcoin terug op de markt, koers daalt naar $59.000
Bitcoin overleeft Mt. Gox schok: analisten verdeeld over marktimpact
Advertentie