Corné Marchand Corné Marchand
29/02/2024 18:01 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/02/2024 12:57

Bitvavo voor beginners: Zo begin je met crypto investeren en handelen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

In mijn nieuwe video gaan we het Nederlandse handelsplatform Bitvavo bekijken. In de bovenstaande video neem ik de beurs eens goed onder de loep. Daarnaast bekijken we hoe je kunt handelen op Bitvavo, wat de kosten zijn en laat ik je mijn algehele bevindingen weten.

Nog geen account bij Bitvavo? Maak via deze link een account aan en ontvang 20 euro gratis tegoed als welkomstbonus. Handel met die 20 euro in meer dan 200 cryptocurrencies die op het platform te vinden zijn.

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie