Rico Engelbarts
15/08/2018 12:34 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/08/2018 12:34

CEO Coinbase Brian Armstrong: vorig jaar 50.000 nieuwe klanten per dag

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
CEO_Coinbase_Brian_Armstrong_vorig_jaar_50000_klanten_per_dag

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, geeft aan dat 50.000 nieuwe klanten zich per dag vorig jaar bij hen aanmeldden, zo vertelt CEO Brian Armstrong tijdens de Bloomberg Players Technology Summit in San Francisco.
De koersstijging van cryptocurrencies vorig jaar trok veel investeerders, maar niet veel van hen hebben goed geld verdiend. Bitcoin, welke momenteel iets boven de $6.000 hangt is met 70% gedaald sinds december 2017. De meeste andere cryptocurrencies hebben een dergelijke daling meegemaakt.
Brian Armstrong vertelde tijdens de topontmoeting:

Deze technologie gaat door een serie van bubbels en correcties en elke keer het dat doet, bereikt het een nieuw plateau. Verwachtingen van mensen zijn enorm verspreid, maar adoptie in de echte wereld gaat gestaag.

Verder vertelt Armstrong dat Coinbase haar klanten geholpen heeft met meer dan $150 miljard aan cryptocurrency-handel in het afgelopen jaar. Armstrong vertelde niet hoe het huidige jaar met het vorige vergelijkt in aantallen van nieuwe klanten.
Coinbase zelf blijft ondertussen groeien. Het bedrijf heeft ongeveer 1000 werknemers in dienst. Armstrong vertelt dat een derde van het management vrouwelijk is.
Armstrong voegt verder nog toe:

Het wordt moeilijker en moeilijker om nog sceptisch over cryptocurrencies te zijn. [….] Het zal nog wel even duren voordat je in Amerika de straat oversteekt naar de Starbucks en er betaalt met crypto.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie