CEO_Coinbase_Brian_Armstrong_vorig_jaar_50000_klanten_per_dag

CEO Coinbase Brian Armstrong: vorig jaar 50.000 nieuwe klanten per dag

0

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, geeft aan dat 50.000 nieuwe klanten zich per dag vorig jaar bij hen aanmeldden, zo vertelt CEO Brian Armstrong tijdens de Bloomberg Players Technology Summit in San Francisco.

De koersstijging van cryptocurrencies vorig jaar trok veel investeerders, maar niet veel van hen hebben goed geld verdiend. Bitcoin, welke momenteel iets boven de $6.000 hangt is met 70% gedaald sinds december 2017. De meeste andere cryptocurrencies hebben een dergelijke daling meegemaakt.

Brian Armstrong vertelde tijdens de topontmoeting:

Deze technologie gaat door een serie van bubbels en correcties en elke keer het dat doet, bereikt het een nieuw plateau. Verwachtingen van mensen zijn enorm verspreid, maar adoptie in de echte wereld gaat gestaag.

Verder vertelt Armstrong dat Coinbase haar klanten geholpen heeft met meer dan $150 miljard aan cryptocurrency-handel in het afgelopen jaar. Armstrong vertelde niet hoe het huidige jaar met het vorige vergelijkt in aantallen van nieuwe klanten.

Coinbase zelf blijft ondertussen groeien. Het bedrijf heeft ongeveer 1000 werknemers in dienst. Armstrong vertelt dat een derde van het management vrouwelijk is.

Armstrong voegt verder nog toe:

Het wordt moeilijker en moeilijker om nog sceptisch over cryptocurrencies te zijn. [….] Het zal nog wel even duren voordat je in Amerika de straat oversteekt naar de Starbucks en er betaalt met crypto.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws