Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Coinbase CEO: binnen 5 jaar van 40 miljoen naar 1 miljard cryptocurrency gebruikers

Coinbase CEO Brian Armstrong voorziet dat het aantal bezitters van cryptocurrencies verder zal groeien van de huidige 40 miljoen naar 1 miljard binnen de komende 5 jaar, zo laat TechCrunch weten op 7 September.

In het interview met TechCrunch voorziet Armstrong dat het crypto ecosysteem en het totaal aantal unieke cryptocurrencies sterk zal groeien. Deze groei zal voornamelijk gedreven worden door commerciële instanties die hun eigen tokens ontwikkelen. Tokens kunnen als zodanig een alternatief gaan vormen voor traditioneel eigen vermogen binnen bedrijven.

Het is logisch dat een bedrijf een eigen token zou willen hebben. Elk open source project, liefdadigheidsinstantie, mogelijk elk fonds of nieuwe types van gedecentraliseerde organisaties of apps, ze zullen allemaal hun eigen tokens hebben.

- Advertentie -

Wat de invloed van regulatie betreft laat Armstrong weten dat het voor nu nog een “grote open vraag” is; het zal nog moeten blijken of het merendeel van tokens als effecten zal worden erkend. Armstrong liet weten dat het volgens Coinbase wel deze kant uit zal gaan.

Armstrong voegde hieraan toe dat Coinbase in de komende jaren in staat is om honderden tokens te hosten. In de verre toekomst zou dit mogelijk zelfs gaan om miljoenen tokens.

Recent heeft Coinbase de effectenhandelaar Keystone Capital Corp. overgenomen met als doel een volledig gereguleerde broker te kunnen worden. Coinbase wil onder andere diensten kunnen aanleveren zoals crypto aandelenhandel, ‘margin’ handel en over the counter (OTC) handel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.323,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.131,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.156,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.170,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.223,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.323,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.131,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.156,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.170,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.223,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...