Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Coinbase geeft voor $100 miljoen aan XLM weg aan leergierige klanten

Coinbase geeft voor $100 miljoen aan XLM weg aan leergierige klanten

Op 26 maart maakte cryptocurrency-exchange Coinbase middels een blogpost bekend dat het een nieuwe cryptocurrency aan het Earn-platform heeft toegevoegd. Coinbase Earn heeft als doel klanten en geïnteresseerden te informeren over de opkomende crypto-industrie. In totaal kan er per individu tot wel $50 aan stellar Lumens (XLM) verdiend worden.

In samenwerking met de non-profit organisatie Stellar Development Foundation (SDF) ontwikkelde Coinbase het leerprogramma Stellar Earn. Het programma bestaat uit vijf educatieve video’s van ongeveer drie minuten per stuk. Na elke video krijgt de gebruiker een quiz voorgeschoteld waarmee het uiteindelijk XLM-tokens als beloning krijgt.

- Advertentie -

Door de video’s te kijken kan de gebruiker ongeveer $10 verdienen. Daarnaast is er ook een referral-programma waarmee tot $40 verdiend kan worden. Helaas voor ons is het Earn-programma tot nu toe alleen nog maar beschikbaar voor in de Verenigde Staten gevestigde Coinbase-klanten.

De SDF, dat zich in het algemeen inzet voor de verdere ontwikkeling van het Stellar-platform, stelt in samenwerking met Coinbase tot 1 miljard XLM beschikbaar om meer mensen over Stellar Lumens te leren. Dit is gelijk aan ongeveer $106 miljoen dollar volgens de huidige koers.

Het Coinbase Earn initiatief is bedoeld om meer mensen te stimuleren meer te leren over de crypto-industrie. Volgens velen weten te weinig mensen precies waar crypto en blockchain goed voor zijn, wat de algehele adoptie van de technologie zou verhinderen.

Eerder voegde Coinbase al 0x, Brave Attention Token (BAT) en Zcash (ZEC) toe. Door over deze cryptocurrencies en de onderliggende projecten te leren ontvangen gebruikers ook beloningen in deze cryptocurrencies.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.083,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.145,73 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.147,74 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.156,85 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.183,01 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...