coinbase_introduceert_nieuw_en_sneller_listing_proces

Coinbase introduceert nieuw en sneller listing proces

0

Coinbase, de cryptocurrency-exchange uit San Francisco, heeft op haar website aangekondigd dat de exchange een nieuw proces voor listing, oftewel notering, van nieuwe cryptocurrencies gaat invoeren.

De nieuwe werkwijze zou het mogelijk moeten maken voor de crypto-exchange om snel nieuwe cryptocurrencies aan te bieden die voldoen aan lokale wetgeving. Dat kan betekenen dat sommige cryptocurrencies alleen beschikbaar zullen zijn gedurende een bepaalde periode in bepaalde gebieden.

Het nieuwe proces begint met een formulier waarmee men een aanvraag kan indienen voor de listing van een nieuwe cryptocurrency. Coinbase zal vervolgens de aanvraag evalueren, door na te gaan of de digitale munt aan lokale wetgeving voldoet. Coinbase geeft aan dat er aanvankelijk geen inschrijfkosten aan de aanvraag verbonden zullen zijn, maar dat zij wel het recht behouden deze in te voeren mocht het nodig zijn om operationele kosten ermee te dekken. Verder geeft Coinbase aan dat het bedrijf de mogelijkheid behoudt om zelf, zonder aanvraag, nieuwe activa aan te bieden.

Momenteel ondersteunt de crypto-exchange Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) en Litecoin (LTC). Er zijn nog duizenden andere digitale munten op de markt en Coinbase zegt dat dat, uit ervaring, gepaard gaat met veelvuldige listing aanvragen vanuit de markt.

Coinbase geeft tevens aan dat zij haar platform gaat verbeteren door nieuwe tools eraan toe te voegen alsmede educatief materiaal te verstrekken om haar klanten te helpen betere keuzes te maken.

We zien Coinbase als de wereldwijde brug van fiat naar crypto, van het gefragmenteerde financiële systeem van vandaag naar het open financiële systeem van de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe listing-proces ons in staat stelt om snel activa toe te voegen, terwijl we de lokale wetgeving naleven en onze klanten de veilige, hoogwaardige ervaring blijven bieden die ze van Coinbase gewend zijn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws