Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Crypto app Voyager gaat live; de broker-oplossing die de industrie verdient

Crypto app Voyager gaat live; de broker-oplossing die de industrie verdient

De cryptocurrency broker-applicatie Voyager is sinds vandaag toegankelijk voor inwoners van Canada en negen Amerikaanse staten. De applicatie is volgens sommige de broker-oplossing die de crypto-industrie verdient.

Wanneer je een cryptocurrency wilt kopen dan kan je in Voyager een gewenste prijs invoeren. Voyager gaat vervolgens op zoek naar de ingevulde gewenste prijs door de actuele prijzen op een groot aantal crypto exchanges te doorzoeken.

- Advertentie -

De voor de crypto-markt vrij nieuwe manier van brokerage, in combinatie met het snelle KYC-proces (Know Your Customer), maakt het voor beleggers bijzonder makkelijk om in crypto te beleggen. Na je aangemeld te hebben hoef je alleen een aantal digitale formulieren in te vullen en binnen enkele minuten kan je al crypto kopen.

De CEO van Voyager, Steve Ehrlich, legt uit:

Wij geloven dat de crypto-markt een echte broker-oplossing verdient. Onze app release van deze week toont onze kijk op hoe de handel in crypto zou moeten zijn, terwijl we nog meer in petto hebben.

Naast de bekende cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) zullen ook kleinere crypto’s, zoals VeChain verkrijgbaar zijn. Sommige van deze kleinere altcoins waren voorheen alleen te kopen met andere crypto’s, maar met Voyager kunnen ze nu in principe direct met een creditcard gekocht worden.

Nieuwe klanten krijgen na registratie een mooie welkomstbonus van $25 in bitcoin. Door de bonus aan te bieden zorgt Voyager ervoor dat het snel kan groeien, aldus het team achter de app.

Op de vraag hoe Voyager hier aan kan verdienen legt een van de teamleden uit dat het vrij simpel is. “Wanneer Voyager een betere prijs dan verwacht vindt, dan neemt Voyager het verschil tussen de gewenste prijs en de gevonden prijs als winst.”

Voyager is in eerste instantie alleen beschikbaar voor iOS in Canada en negen Amerikaanse staten. Android-gebruikers moeten wachten tot Q3 2019. Het bedrijf heeft aangeven uiteindelijk uit te willen breiden naar andere landen in de wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.284,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.177,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.237,84 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.241,92 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.242,06 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

0
Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot 18 mei zat er maar liefst voor $20 miljard aan marktorders in die weekly candle. Als we de week daarna kijken zitten we op $14...