Rico Engelbarts
14/02/2019 13:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/02/2019 13:45

Crypto app Voyager gaat live; de broker-oplossing die de industrie verdient

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
crypto_app_voyager_gaat_live_de_broker_oplossing_die_de_industrie_verdient

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

De cryptocurrency broker-applicatie Voyager is sinds vandaag toegankelijk voor inwoners van Canada en negen Amerikaanse staten. De applicatie is volgens sommige de broker-oplossing die de crypto-industrie verdient.
Wanneer je een cryptocurrency wilt kopen dan kan je in Voyager een gewenste prijs invoeren. Voyager gaat vervolgens op zoek naar de ingevulde gewenste prijs door de actuele prijzen op een groot aantal crypto exchanges te doorzoeken.
De voor de crypto-markt vrij nieuwe manier van brokerage, in combinatie met het snelle KYC-proces (Know Your Customer), maakt het voor beleggers bijzonder makkelijk om in crypto te beleggen. Na je aangemeld te hebben hoef je alleen een aantal digitale formulieren in te vullen en binnen enkele minuten kan je al crypto kopen.
De CEO van Voyager, Steve Ehrlich, legt uit:

Wij geloven dat de crypto-markt een echte broker-oplossing verdient. Onze app release van deze week toont onze kijk op hoe de handel in crypto zou moeten zijn, terwijl we nog meer in petto hebben.

Naast de bekende cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) zullen ook kleinere crypto’s, zoals VeChain verkrijgbaar zijn. Sommige van deze kleinere altcoins waren voorheen alleen te kopen met andere crypto’s, maar met Voyager kunnen ze nu in principe direct met een creditcard gekocht worden.
Nieuwe klanten krijgen na registratie een mooie welkomstbonus van $25 in bitcoin. Door de bonus aan te bieden zorgt Voyager ervoor dat het snel kan groeien, aldus het team achter de app.
Op de vraag hoe Voyager hier aan kan verdienen legt een van de teamleden uit dat het vrij simpel is. “Wanneer Voyager een betere prijs dan verwacht vindt, dan neemt Voyager het verschil tussen de gewenste prijs en de gevonden prijs als winst.”
Voyager is in eerste instantie alleen beschikbaar voor iOS in Canada en negen Amerikaanse staten. Android-gebruikers moeten wachten tot Q3 2019. Het bedrijf heeft aangeven uiteindelijk uit te willen breiden naar andere landen in de wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie