crypto_app_voyager_gaat_live_de_broker_oplossing_die_de_industrie_verdient

Crypto app Voyager gaat live; de broker-oplossing die de industrie verdient

16

De cryptocurrency broker-applicatie Voyager is sinds vandaag toegankelijk voor inwoners van Canada en negen Amerikaanse staten. De applicatie is volgens sommige de broker-oplossing die de crypto-industrie verdient.

Wanneer je een cryptocurrency wilt kopen dan kan je in Voyager een gewenste prijs invoeren. Voyager gaat vervolgens op zoek naar de ingevulde gewenste prijs door de actuele prijzen op een groot aantal crypto exchanges te doorzoeken.

De voor de crypto-markt vrij nieuwe manier van brokerage, in combinatie met het snelle KYC-proces (Know Your Customer), maakt het voor beleggers bijzonder makkelijk om in crypto te beleggen. Na je aangemeld te hebben hoef je alleen een aantal digitale formulieren in te vullen en binnen enkele minuten kan je al crypto kopen.

De CEO van Voyager, Steve Ehrlich, legt uit:

Wij geloven dat de crypto-markt een echte broker-oplossing verdient. Onze app release van deze week toont onze kijk op hoe de handel in crypto zou moeten zijn, terwijl we nog meer in petto hebben.

Naast de bekende cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) zullen ook kleinere crypto’s, zoals VeChain verkrijgbaar zijn. Sommige van deze kleinere altcoins waren voorheen alleen te kopen met andere crypto’s, maar met Voyager kunnen ze nu in principe direct met een creditcard gekocht worden.

Nieuwe klanten krijgen na registratie een mooie welkomstbonus van $25 in bitcoin. Door de bonus aan te bieden zorgt Voyager ervoor dat het snel kan groeien, aldus het team achter de app.

Op de vraag hoe Voyager hier aan kan verdienen legt een van de teamleden uit dat het vrij simpel is. “Wanneer Voyager een betere prijs dan verwacht vindt, dan neemt Voyager het verschil tussen de gewenste prijs en de gevonden prijs als winst.”

Voyager is in eerste instantie alleen beschikbaar voor iOS in Canada en negen Amerikaanse staten. Android-gebruikers moeten wachten tot Q3 2019. Het bedrijf heeft aangeven uiteindelijk uit te willen breiden naar andere landen in de wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

+
Satos

9/10

€9.486,39 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.391,65 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€9.403,46 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€9.458,78 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.366,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.461,52 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.570,79 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.429,34 Kopen
Laatste nieuws