Thomas van Welsenes Thomas van Welsenes
28/06/2022 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/06/2022 17:30

Crypto.com laat klanten bitcoin kopen met Apple Pay

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto.com laat klanten bitcoin kopen met Apple Pay

Foto: nikkimeel / Shutterstock.com

Crypto exchange Crypto.com, een exchange zoals het Nederlandse Bitvavo, heeft recent aangekondigd Apple Pay te zullen integreren in hun eigen applicatie en website. Hoewel Apple crypto aankopen niet direct steunt, worden de Apple Pay betalingen mogelijk gemaakt via in-app betalingen. Deze in-app betalingen kunnen uitgevoerd worden met een creditcard of pinpas die gelinkt zijn aan Apple Pay. Met deze nieuwe toevoeging belooft de Crypto.com exchange een gebruiksvriendelijker ervaring door middel van het faciliteren van gestroomlijnde en veilige betalingen.

Helaas is voor ons Nederlandse gebruikers nog geen Apple Pay functionaliteit beschikbaar op de Crypto.com exchange. Desondanks belooft deze samenwerking wel dat het kopen van crypto’s steeds volwassener en gestroomlijnder wordt. Mogelijk brengt Apple Pay meer vertrouwen in consumenten om crypto’s te kopen omdat ze bekend zijn met Apple Pay en zo langdurige bank transacties kunnen omzeilen. Hoewel de functie alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten is Crypto.com bezig met het uitbreiden van de Apple Pay functie naar andere landen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat betekent deze nieuwe service voor Crypto.com

Crypto.com is een van de grootste handelsplatformen in de crypto-wereld. Met deze nieuwe service laat Crypto.com zien zich continue te ontwikkelen en gericht te zijn op de gewone gebruiker. Zo wordt met Apple Pay het betalingsproces van nieuwe gebruikers een stuk makkelijker en herkenbaarder gemaakt, dit geeft vertrouwen om gebruikers tot een eerste crypto aankoop te zetten.

Of deze nieuwe service direct impact zal hebben op de CRO token is onduidelijk. Wel laat dit zien dat Crypto.com zich blijft ontwikkelen, ook in de huidige onzekere economie. Op de langere termijn helpt deze ontwikkeling meer gebruikers over te halen om te investeren in crypto valuta.  Dit komt de hele crypto-industrie ten goede, zo ook CRO.

Deel dit artikel
Thomas van Welsenes

Thomas investeerde in 2017 voor het eerst in Bitcoin. Tijdens de opvolgende bear market is hij zich volledig gaan verdiepen in blockchain-technologie en gaan geloven in de baanbrekende potentie ervan. Hij gelooft dat blockchain-technologie ons dagelijks leven zal veranderen en de wereld een stuk eerlijk zal maken.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie