Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Cryptocurrency exchange Binance op weg om de wereld te veroveren

Cryptocurrency exchange Binance zit niet stil! Het populaire handelsplatform voor cryptocurrencies maakte vandaag bekend de ondersteuning voor 15 fiatvaluta aan het platform toe te voegen. Gebruikers van Binance kunnen nu, middels Visa, Mastercard en Simplex, cryptocurrency kopen met Britse ponden GBP, Zuid-Koreaanse won (KRW), Russische roebel (RUB), Australische dollar (AUD), Nieuw-Zeelandse dollar (NZD), Poolse złoty (PLN), Zweedse kronen, Turkse lira, Zuid-Afrikaanse rand, Hongaarse forint en de Israëlische sjekel. De missie van Binance lijkt ons duidelijk: wereldwijde dekking.

De Israëlische startup Simpex, die zich specialiseert in cryptocurrency-betalingen, zal Binance ondersteunen in het verwerken van de betalingen met de 15 nieuwe valuta.

Peer-to-peer

- Advertentie -

Eerder deze maand suggereerde de CEO van Binance, Changpeng Zhao, in een Ask me Anything (AMA) sessie dat Binance Cloud er aan komt; een nieuwe tak van het bedrijf die verluidt een cloud-dienst gaat leveren. In dezelfde AMA-sessie dat peer-to-peer (P2P) trading eraan zit te komen voor de Russische roebel. Dit is op dit moment al mogelijk op Android-toestellen, maar nog niet op iOS-toestellen.

Vorige maand voegde Binance nog de mogelijkheid toe om P2P-transacties uit te voeren met de Vietnamese dong. Vietnamezen met de Binance app voor Android of iOS kunnen daardoor direct de meest bekende cryptocurrencies naar elkaar overmaken.

cryptocurrency_exchange_bitvavo_eerste_1000_euro_gratis_handelen_bannerEind vorige maand kondigde de exchange aan dat cardano (ADA) futurescontracten op het platform beschikbaar zijn. De futurescontracten zijn gekoppeld aan de stablecoin tether (ADA/USDT) en bieden een leverage van maximaal 75 keer. Binance is hiermee de eerste grote exchange die een dergelijk contract aanbiedt.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.308,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.337,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.370,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.370,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.383,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.308,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.337,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.370,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.370,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.383,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...