Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
14/02/2020 15:39 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/09/2023 10:00

Cryptocurrency exchange Binance op weg om de wereld te veroveren

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Cryptocurrency exchange Binance op weg om de wereld te veroveren

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Cryptocurrency exchange Binance zit niet stil! Het populaire handelsplatform voor cryptocurrencies maakte vandaag bekend de ondersteuning voor 15 fiatvaluta aan het platform toe te voegen. Gebruikers van Binance kunnen nu, middels Visa, Mastercard en Simplex, cryptocurrency kopen met Britse ponden GBP, Zuid-Koreaanse won (KRW), Russische roebel (RUB), Australische dollar (AUD), Nieuw-Zeelandse dollar (NZD), Poolse złoty (PLN), Zweedse kronen, Turkse lira, Zuid-Afrikaanse rand, Hongaarse forint en de Israëlische sjekel. De missie van Binance lijkt ons duidelijk: wereldwijde dekking.
De Israëlische startup Simpex, die zich specialiseert in cryptocurrency-betalingen, zal Binance ondersteunen in het verwerken van de betalingen met de 15 nieuwe valuta.

Crypto verbieden? Niet mogelijk – deze beurs voor iedereen toegankelijk
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Peer-to-peer

Eerder deze maand suggereerde de CEO van Binance, Changpeng Zhao, in een Ask me Anything (AMA) sessie dat Binance Cloud er aan komt; een nieuwe tak van het bedrijf die verluidt een cloud-dienst gaat leveren. In dezelfde AMA-sessie dat peer-to-peer (P2P) trading eraan zit te komen voor de Russische roebel. Dit is op dit moment al mogelijk op Android-toestellen, maar nog niet op iOS-toestellen.
Vorige maand voegde Binance nog de mogelijkheid toe om P2P-transacties uit te voeren met de Vietnamese dong. Vietnamezen met de Binance app voor Android of iOS kunnen daardoor direct de meest bekende cryptocurrencies naar elkaar overmaken.
cryptocurrency_exchange_bitvavo_eerste_1000_euro_gratis_handelen_bannerEind vorige maand kondigde de exchange aan dat cardano (ADA) futurescontracten op het platform beschikbaar zijn. De futurescontracten zijn gekoppeld aan de stablecoin tether (ADA/USDT) en bieden een leverage van maximaal 75 keer. Binance is hiermee de eerste grote exchange die een dergelijk contract aanbiedt.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie