Rico Engelbarts
08/10/2018 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/10/2018 18:00

Cryptocurrency exchange Binance schenkt vanaf nu haar listing fees aan goed doel

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, met een dagelijks handelsvolume van circa $800 miljoen ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchange, heeft in een blogpost aangekondigd dat de exchange vanaf nu alle cryptocurrency ‘listing fees’ openbaar zal maken en de opbrengsten volledig zal doneren aan goede doelen:

Binance zal een wijziging aanbrengen in ons beleid omtrent listing fees. We beginnen onmiddellijk en zullen vanaf nu alle listing fees transparant maken en doneren 100% van hen aan een goed doel.


Crypto-projecten die hun tokens graag gelist zouden zien op Binance, kunnen zelf de hoogte van hun eigen listing fees bepalen en Binance stelt hier geen minimumbedrag voor. De fees worden vanaf nu “donaties” genoemd.

Deze verandering zal de liefdadigheids-initiatieven van Binance verder stimuleren en het gebruik van blockchain voor het algemeen belang vergroten. We zullen binnenkort verdere updates op dit gebied hebben.

CZ verklaart dat Binance dezelfde hoge standaard zal blijven gebruiken bij de evaluatie van tokens die gelist willen worden op de exchange. Afgelopen zomer beweerde ene Christopher Franko, maker van blockchain-platform Expanse op Twitter, dat Binance via een e-mail om 400 BTC vroeg om de tokens van Expanse te listen. CZ ontkende dat en verklaarde dat Binance nooit de hoogte van fees heeft gedeeld per e-mail. Hij benadrukte dat belangrijkste factor voor Binance op een token te listen de kwaliteit van het project daarachter is:

We listen geen shitcoins, ook al betalen ze 400 of 4.000 BTC. ETH, NEO, EOS, XMR, LTC en meer worden gelist zonder fee. De vraag is niet hoeveel Binance vraagt om te listen maar “hoe goed is mijn coin?”. Het is niet de fee, maar jouw project! Focus je op je eigen project!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie