Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Cryptocurrency exchanges waaronder Binance en Coinbase zoeken meer werknemers ondanks bearmarkt

In een interview met Bloomberg liet Binance CFO Wei Zhou weten dat het bedrijf van plan is een groot aantal nieuwe werknemers aan te nemen voor haar kantoren in Malta en Singapore. Met de nieuwe medewerkers zal het miljardenbedrijf haar werknemersaantal vergroten van 300 naar 350.

Het nieuws staat dus enigszins in contrast met de prestaties van de cryptomarkt over het afgelopen jaar, met name de correctie van zo’n 80% sinds januari. Zo blijkt Binance een van de sterkst groeiende startups aller tijden. In de afgelopen maanden blijft het miljoenen nieuwe gebruikers registreren en miljarden dollars aan handel binnenhalen. Volgens Zhou is de groei echter nog niet voorbij:

Ons doel op dit moment is om het ecosysteem te blijven groeien, niet alleen voor cryptocurrency, maar ook voor de blockchain industrie. Ons bedrijf is momenteel potentiële acquisitie projecten in de fiat-ruimte aan het bekijken.

De nodige expertise

- Advertentie -

Binance blijft haar infrastructuur vernieuwen en verbeteren en weet hierdoor tot nu toe vrij te blijven van hacker aanvallen. Naast de technische en financiële kennis die nodig is voor het opereren van een cryptocurrency exchange zoekt Binance ook naar een ander soort kennis. Het bedrijf blijft vooralsnog erg druk met het integreren van nieuwe munten op de exchange. Zhou laat echter weten dat dit niet zomaar gedaan is:

Het is moeilijker om op Binance dan op Harvard of Stanford binnen te komen. De acceptatiegraad ligt op zo’n 2-3% voor de tokens waar wij naar kijken.

Het onderzoeken en accepteren van nieuwe tokens blijft een handmatig en intensief process. Hiervoor heeft Binance mensen nodig met ervaring binnen de sector die over genoeg kennis beschikken om een juist oordeel te kunnen vellen. Met name hierdoor heeft Binance dus ook alsmaar behoefte naar een groter aantal werknemers.

Good news all around

Echter is Binance niet de enige met goed nieuws; Coinbase geeft ook aan een nieuwe sollicitatieronde te openen. Zo haalde de exchange onlangs Michael Li aan bood, het voormalig hoofd van Analyse en Data Science bij LinkedIn. Li is nu actief als vice president van Coinbase’s data-afdeling. Blijkbaar hebben de crypto-beurzen dus weinig te lijden gehad onder de bearmarkt van de afgelopen maanden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.667,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.629,70 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.693,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.693,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.720,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.667,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.629,70 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.693,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.693,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.720,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...